Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuplji krov

Izvođač još nije sanirao oštećenja na zgradi, a rok je bio u svibnju

stan
Dominik grgurić/Pixsell
27.08.2011.
u 11:52

Nakon što budemo deblokirani, nastavit ćemo graditi u Karlovcu ukloniti nedostatke na Dubovcu - obećala je predsjednica zadruge Ružica Kovačević

Iako smo dobili sudske sporove, račun nam je još u blokadi, ali na pomolu je dogovor s bankom, tako da ćemo uskoro biti deblokirani.

Nakon toga ćemo moći nastaviti graditi u Karlovcu, ali i ukloniti nedostatke na zgradi u Ulici Petra Kružića u karlovačkom naselju Dubovac – kazala je Ruža Kovačić, predsjednica Sindikalne stambene zadruge iz Zagreba koja je prije devet godina u naselju Dubovac počela graditi pet stambenih zgrada za članove Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika. Napravili su dvije zgrade, a u jednoj od njih, odmah po useljenju, stanari su primijetili brojne građevinske nedostanke; prokišnjavao im je krov, nastale su pukotine u temeljima, te na stubištu zgrade. Na to su Sindikalnu stambenu zadrugu upozoravali od početka, ali do danas, kada su posljedice dugogodišnjeg prokišnjavanja sve gore, imaju samo obećanja.

 

– Iz novina smo doznali da Marko Kljaić iz zadruge najavljuje da će sve nedostatke ukloniti do svibnja 
ove godine, te da za saniranje navodno imaju deponiran novac u nekoj banci, ali zbog blokade ne mogu do njega. To su pusta obećanja, jer nama se nikada nije obratio sa takvim obećanjem iako stalno pokušavamo doći do njega.

 

Na kraju će stanari sami morati pronaći način da plate popravak na zgradi – kazao je Zdravko Došen, predstavnik stanara u Ulici Petra Kružića 20. Sumnja da će spomenuta zadruga ikada dovršiti karlovački projekt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije