Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Izvikali se na izborno povjerenstvo zbog križa

izbori (1)
Grgo Jelavić/PIxsell
04.12.2011.
u 14:06

Zbog svog ponašanja zaradili su optužni prijedlog. Njihovo nezadovoljstvo bilo je neopravdano jer propisi nalažu da se vjerska obilježja u javnim ustanovama za vrijeme izbora moraju prekriti.

Na izbornom mjestu br. 5 u Češljakovcima u općini Kaptol supružnici stari 54 i 56 godina narušavali su javni red i mir. Oni su galamili i vikali na članove izbornog povjerenstva jer im je, doznali smo neslužbeno, smetalo što je križ u društvenom domu, gdje se održavaju izbori, prekriven.

Intervenirala je policija, nakon čega su se supružnici smirili. Obavljen je i alkotest koji je pokazao da nisu pod utjecajem alkohola. Zbog svog ponašanja zaradili su optužni prijedlog. Njihovo nezadovoljstvo bilo je neopravdano jer propisi nalažu da se vjerska obilježja u javnim ustanovama za vrijeme izbora moraju prekriti.

Komentara 142

BB
bbboriginal1968
16:53 04.12.2011.

i tata bi sina - vidjet cemo - provjeri si e-mail

AA
aabbcc
16:57 04.12.2011.

. A jel bio i onaj HDZ-ovac na Krizu ? -: ) :)

IT
i_tata_bi_sine
16:09 04.12.2011.

poirot Rvacke ,molit ću lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije