Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izuzetno povoljni krediti u akciji Prve stambene štedionice

pss
PR
Autor
PR članak
17.03.2011.
u 15:20

Od 15. ožujka do 30. lipnja traje akcijska ponuda kredita Prve stambene štedionice koji se ugovaraju bez naknade, imaju nižu kamatu i duži rok otplate

U akciji Prve stambene štedionice stambeni krediti postaju još dostupniji zbog niže kamatne stope i dodatno poboljšanih uvjeta.
 
Zeleni krediti PSŠ-a za poboljšanje energetske učinkovitosti (ugradnje izo stolarije, izrada termo fasade, kupnja i ugradnja solarnih kolektora, kupnja bijele tehnike energetskih razreda A+, A ili B i slično) sada se odobravaju uz kamatnu stopu već od 4,50% (EKS 4,62%).  

Krediti za međufinanciranje, ako ste tek počeli ili namjeravate štedjeti, u ovoj akcijskoj ponudi odobravat će se uz kamatnu stopu od 5,10% (EKS 5,24%).

Također, Prva stambena štedionica produžila je rok otplate na 20 godina.

Ključna prednost stambenog kredita Prve stambene štedionice je fiksna kamatna stopa za cijeli period otplate, uz visok i siguran prinos na štednju koji, uz državne poticaje, može biti i do 7% godišnje.
 
Građani su prepoznali prednosti dugoročne sigurnosti i stabilnosti sustava stambene štednje te je tijekom 12 godina poslovanja, u Prvoj stambenoj štedionici sklopljeno više od 470.000 ugovora o stambenoj štednji čime se Štedionica pozicionirala kao lider na tržištu u segmentu štednje i kredita. Interes klijenata za nove ugovore i ulaganje u stambenu štednju kontinuirano se povećava.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?