Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MVEP:

'Izražavamo podršku mirnom rješavanju krize u Perzijskom zaljevu'

Katar
Reuters/PIXSELL
16.06.2017.
u 21:01

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova pozdravlja kuvajtsku inicijativu u pokušajima premošćivanja razlika i podjela

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo je priopćenje u kojem izražava "podršku mirnom rješavanju krize u Perzijskom zaljevu". 

Priopćenje MVEP-a prenosimo u cijelosti: 

"Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske aktivno prati razvoj događanja u Perzijskom zaljevu i izražava žaljenje povodom stanja koje dovodi do prekidanja dobrosusjedskih odnosa Arapskih zemalja među kojima većina čini članice Globalne koalicije u borbi protiv Islamske države.

Izražavamo podršku rješavanju krize pregovorima i razgovorima, a u duhu mjeseca Ramazana i porukama koje iz njega proizlaze. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova pozdravlja kuvajtsku inicijativu u pokušajima premošćivanja razlika i podjela, a što predstavlja opći interes cjelokupnog područja Perzijskog zaljeva kao i svih država ujedinjenih u zajedničkoj borbi protiv terorizma", zaključuju iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova.  

Komentara 1

LU
Lujo123
21:59 16.06.2017.

A ko vas kaj pita? Stalno se gurate ko rubača v rit bez ikakvih razloga. Svi vi od plenkija anemičnog briselskog pa nadolje niste normalni! Kaj nemate dosta svojeg posla kojeg ne obavljate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije