Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Al Aqsa TV

Izraelsko zrakoplovstvo uništilo zgradu Hamasove televizije

Izraelski napad na Hamasovu televiziju
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.11.2018.
u 23:50

Izraelska vojska je opravdala uništenje zgrade televizije palestinskim raketnim i minobacačkim napadima u nedjelju navečer.

Izraelsko zrakoplovstvo je u ponedjeljak navečer uništilo zgradu Al Aqsa TV-a, Hamsovog tv-kanala, dok traje najnovija eskalacija nasilja u pojasu Gaze, javlja AFP.

Za sada nema podataka o žrtvama. Prije napada su ispaljene rakete upozorenja kako bi se civili mogli evakuirati.

Izraelski napad na Hamasovu televiziju
1/6

Tv kanal je na Twitteru objavio da će nastaviti emitirati s nepreciziranog mjesta, nakon što su im izraelski zrakoplovi uništili sjedište.

Izraelska vojska je opravdala uništenje zgrade televizije palestinskim raketnim i minobacačkim napadima u nedjelju navečer. Izrael za te napade odgovornim smatra Hamas koji vlada u enklavi.

Al-Aqsa TV je "vlasništvo i instrument Hamasa", navela je izraelska vojska u priopćenju i dodala da taj tv kanal pridonosi vojnim djelovanjima Hamasa, posebice operativnim porukama vojnicima, vodeći i pozivajući otvoreno na terorističke napade na Izrael.

Ključne riječi

Komentara 24

KE
kelab
01:39 13.11.2018.

Bravo!

Avatar matteo999
matteo999
08:02 13.11.2018.

Bravo Izrael, samo rokaj tu teroristicku gamad

TR
trabant7
07:31 13.11.2018.

Pa ti bockaj lava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije