Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramota za Izrael

Izraelski vojnik pleše trbušni ples oko zarobljene Palestinke

Nova Rock 04
Foto: T. Felbar / D. Grgurić
1/2
05.10.2010.
u 20:42

Glasnogovornik u Palestinskoj upravi Ghassan Khatib je kazao da je snimka "odvratna ilustracija bolesnog i neprijateljskog mentaliteta izraelskih vojnika koji služe kao okupatori na palestinskom teritoriju".

Na You Tubeu je postavljen video snimka koji prikazuje kako izraelski vojnik pleše oko zavezane Palestinke.  Palestinka vezanih ruku i s povezom preko očiju oslanja se na zid, dok vojnik izvodi pokrete trbušnog plesa oko nje, a njegovi suborci ga bodre i snimaju "show".

Još nije poznato od kada datira snimka, ali se čini da je na internet postavljena 2008. godine. Glasnogovornik u Palestinskoj upravi Ghassan Khatib je kazao da je snimka "odvratna ilustracija bolesnog i neprijateljskog mentaliteta izraelskih vojnika koji služe kao okupatori na palestinskom teritoriju".

Ključne riječi

Komentara 439

OR
orisis
21:45 05.10.2010.

grant,slazhem se s tobom,to je izvanredan propagandni materijal.Ako je taj vojnik stvarno to napravio onda ga treba za to kazniti kao i sluchaj s zhenkom koji spominjesh...Dechka treba oshtro kazniti za primjer ostalima...

OB
-obrisani-
21:45 05.10.2010.

Ovaj je svoje otplesao.... ako je snimak autentičan

UK
Ugo Kajvez
20:48 05.10.2010.

Hrvatska je kao good buddies sa ovom fašističkom zemljom ?? .................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije