Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzna grupa

Izraelski tinejdžeri na Facebooku objavljuju selfije iz Auschwitza

aus
Foto: Facebook screenshot
1/2
08.07.2014.
u 08:49

Članovi kontroverzne izraelske grupe naziva 'S najboljim frendovima u Auschwitzu' objavljuju selfije iz koncentracijskog logora

Da je selfiemanija među tinejdžerima uzela maha, pokazuje i najnoviji primjer grupe na Facebooku čiji članovi objavljuju selfieje iz Auschwitza, javlja Huffington Post.

Članovi kontroverzne izraelske grupe naziva "S najboljim frendovima u Auschwitzu" objavljuju tako slike iz koncentracijskog logora, a stranica je u prikupila više od 12.000 lajkova prije no što je ugašena zbog brojnih kritika. 

>> Uhićen čuvar Auschwitza, sumnja se da je sudjelovao u ubojstvima stotina tisuća ljudi

Ključne riječi

Komentara 1

LO
logitech1
09:01 08.07.2014.

koja je razlika između ovoga ''selfija'' ili bilo kojeg drugog? ne radite vijesti tamo di ih nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije