Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iranski nukearni program

Izraelski premijer Netanyahu oštrim pogledima kritizirao UN

benjamin netanyahu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
02.10.2015.
u 14:07

Velika većina Izraelaca smatraju da je nukelarni sporazum sa Iranom vrlo loša stvar, rekao je Netanyahu.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu u četvrtak se obrušio na Opću skupštinu UN-a zbog internacionalne potpore Iranskom nuklearnom sporazumu koju smatra pogreškom. 

– Velika većina Izraelaca smatraju da je nukelarni sporazum sa Iranom vrlo loša stvar, rekao je Netanyahu. Nastupom ne samo da je riskirao izolaciju Obamine administracije nego i drugih zemalja. Otežavajuće je što svijest slavi ovaj loš sporazum kojeg sklapa s režimom što je otvoreno predan izraelskom uništenju, rekao je Netanyahu, a  piše New York Times.

U svome oštrom nastupu najviše pozornosti izazvala je stanka u trajanju od 44 sekunde tijekom koje je prijekornim pogledima okupljenima poslao poruku.

>> Hamnei: Za 25 godina Izraela više neće biti. Izrael: Iran prijeti i Europi

Komentara 19

CI
cicibela
16:05 02.10.2015.

I svijet već 67 godina šutke zuri u cionističku državu, njihove zločine nad palestinskim stanovništvom, geta u koje su ih zatvorili, mahnito otimanje palestinske zemlje, i nelegalnu izgradnju izraelskih naselja... Šutke svijet zuri u 106 UN-ovih rezolucija protiv cionističkih zlodjela...pa nikome ništa!

MX
Mister X
15:29 02.10.2015.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu u četvrtak se obrušio na Opću skupštinu UN-a zbog internacionalne potpore Iranskom nuklearnom sporazumu koju smatra pogreškom. Držimo sve zemlje u susjedstvu teroriste a vas za ne normalne i neposlušne nećete da slušate nas jedine praveve na svjetu na ovome planetu.... Porukom u trajanju od 44 sekunde tijekom koje je prijekornim pogledima okupljenima poslao poruku. odite mi svi skupa u .........

ST
stomugromova
17:25 02.10.2015.

Dokad će svijet trpiti ovog bandita i njegovu terorističku tvorevinu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije