Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan Netanyahua
Povratak na članak

Izrael se žuri s aneksijom Zapadne obale dok je Trump još lider SAD-a

EU se žestoko protivi izraelskoj aneksiji, a postupke Netanyahua jasno osuđuje

Komentari 6

ZA
Zapadnjak
21:39 29.06.2020.

Ako hamas i fatah misle da ce im bilo kakva korist stici od europe onda su glupi koliko su i radikalni, europa ce malo pricati, mozda se uvede poneka nebitna sankcija i to je to...

VL
SI
sisavac
07:04 30.06.2020.

tko će graditi i platiti tunel dug 50 km koji će gazu spojiti sa zapadnom obalom? sad shvaćate zašto su bila arapska proljeća koja su zapalili zapadnjaci, sve ima svoju svrhu, razloge... nema aneksije sa stabilnom sirijom, libijom, egiptom, irakom, iranom, libanonom... jordan je ionak američka pudlica i taj neće reagirati. kad počnete pričati o nepromjenjivosti granica, i smeta vas krim, al vas ne smeta kosovo, a ni izraelska okupacija, onda imajte sreću u životu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.