Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'EKSPLOZIJE NA NEBU'

Izrael napao iranske snage u Siriji

Sirija
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
25.08.2019.
u 07:15

Svjedoci u Damasku rekli su da su čuli i vidjeli eksplozije na nebu.Sirijska vojska u priopćenju je navela da je većina izraelskih raketa uništena prije nego što su dosegle svoje ciljeve.

Izraelski zrakoplovi napali su u subotu iranske snage u blizini Damaska ​​koje su planirale lansirati naoružane bespilotne letjelice na ciljeve u Izraelu, izjavio je glasnogovornik izraelske vojske.Vojska je priopćila kako je napad bio usmjeren na operativce Iranske revolucionarne garde i šiitske milicije koji su posljednjih nekoliko dana planirali napade na Izrael iz Sirije.

Glasnogovornik izraelske vojske izjavio je kako su pripremali lansiranje "ubojitih dronova" naoružanih eksplozivom na sjever Izraela. Sirijski državni mediji priopćili su kako su sirijske zračne obrane u subotu navečer presrele neprijateljske napade iznad glavnog grada Damaska.

Svjedoci u Damasku rekli su da su čuli i vidjeli eksplozije na nebu. Sirijska vojska u priopćenju je navela da je većina izraelskih raketa uništena prije nego što su dosegle svoje ciljeve.

Ključne riječi

Komentara 8

BA
Barbasmora
11:10 25.08.2019.

Nedaj boze da bi sirski ili iranski, ruski avioni napali ciljeve pored Rel Aviva da bi sprijecili napad na gazu ili gradnju novog kibuca na okupiranoj zamlji izvan granica izraela. To bi bio antisemitizam....

PL
@ploto@
15:20 25.08.2019.

Cionisti su imali plan da unište Siriju i dobar dio da priključe sebi.Kako Rusi i SAA polako čiste Siriju od cionističke braće vehabija,koje su zdušno pomagali oružjem i lječili ih u Izraelu,tako je njih kod zavladala panika jer kad višee ne bude njihovih terorista,vehabijski sponzori iz Tel Aviva će biti na nišanu osloboditelja Sirije.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:25 25.08.2019.

Šijitski polumjesec...polahke se ostvariva !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije