Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
početak sukoba?
Povratak na članak

Izrael dronovima na predgrađe Bejruta

Izvori iz Hezbollaha tvrde kako je cilj obaju dronova bio atentat na visoke dužnosnike Hezbollaha te kako će žestoko odgovoriti.

Komentari 7

Avatar dovidovic
dovidovic
01:33 26.08.2019.

Hasane, Hasane, ne paše ti Izrael, ha? Ni Alija Izetbegović ih nije volio (židove). Ali oni su lijek za džihadiste. Bravo za IDF.

VL
KE
kelab
02:19 26.08.2019.

Zvio IsraEl!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:57 26.08.2019.

avioni nisu ušli u sirijski zračni prostor.. izdaleka su rakete pustili. većinu su ih sirijci oborili. učinjena šteta.. minimalna. ovo u libanonu... izrael desetljećima terorizira libanon. un ne radi ništa da zaštiti libanon. ako jedna zemlja ima 'pravo' u ime svoje sigurnosti sve svoje susjede napadati, onda i ti susjedi imaju pravo takvog 'susjeda' srediti. nemir je tamo malo predugo. i otišlo se u krajnost. olako se zaboravlja da u tim muslimanskim zemljama je ogromna većina naroda mlađa od 25 godina... i vidi, zna, osjeća, nepravdu. izrael je 15 godina uživao u američkim akcijama po bliskom istoku, skršeni su jaki neprijatelji, oni koji su izraelu mogli problem napraviti. razorene su države. sve u interesu izraela. sirija se konsolidira, i neće dugo još trajati ova saga. kreće i obnova. terorizam je generalno u siriji slomljen. a dio golana izrael i dalje okupira... ničija nije do zore gorjela, pa neće ni njihova. izrael nije zaboravio 2006.-u. objektivno, hezbolah ga je izbacio, istjerao, iz južnog libanona. u otvorenim sukobima izrael je gubio bitke. uz svu potporu iz zraka, od amerikanaca, izrael je potučen. čak i službene brojke o broju uništenih i onesposobljenih tenkova govore o porazu. al kako svijet voli nasilnike, (sjetite se popularnosti razbijača u svojem razredu...) tako i ovo voli. ali voljet će i uživati kad krene uzvrat, i izrael bude opet tučen. jedino zajedničko što će svi u glavi imati jesu riječi 'zaslužio je'.

VL
PU
paul-umpe
06:28 26.08.2019.

Udri Benjamine svom silo.A ti Hasane se vrati od kud si dosao

VL
LI
lipotan
11:24 26.08.2019.

hassan nemoj da nas lazes lazove jedan

VL
Avatar superhik74
superhik74
00:39 26.08.2019.

Tko je kome dao dozvolu je pravo pitanje. Trum kojeg odavno u saci drzi Miliekowsky (izmisljenog prezimena Netanyahu) zahvaljujuci tajnim snimkama orgijanja s maloljetnicama koje im je isporucio Mossadov agent Epstein i njegova upraviteljica Gislaine Maxwell, i bankrotu kada su ga "iskupili" kazarski bankari ili gazda iz kolonijalnog aparthejda koji napada sve susjedne drzave vec decenijama kako bi balkanizirao Arape jer se tako lakse upravlja s sitnim "Bantustanovima" za razliku od velikih dobro uredjenih snaznih drzava kao Iran koji im je trn u oku upravo iz tog razloga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.