Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analitičari upozoravaju:
Povratak na članak

‘Izostanak Rusije s G7 ide na mlin savezu Moskve i Pekinga’

Lideri najmoćnijih zemalja ne slažu se ni oko Vladimira Putina

Komentari 4

VJ
vjaco
02:49 28.08.2019.

rusija i kina se mogu družiti, ali ogromni poluprazni ruski sibir je lebensraum prenapučene kine - sukobljavali su se oni i prije, a u budućnosti će sukob biti neizbježan

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:54 28.08.2019.

G7 je relikt prošlih vremena, sami sebi svrha su. oni se ne mogu dogovoriti oko menija za slijedeći dan, a vi tu nama docirate kako se radi o skupini koja neke odluke donosi... i čemu uopće spominjanje poljaka kad je riječ o G7?! poljska je 4 puta bila raskomadana od svojih susjeda, nekoliko puta je ratovala sa rusima, s time da treba znati da je poljska napadala rusiju! ušla u moskvu... te povijesne stvari poljaci mogu prodavati jedno vrijeme zapadu, al to vrijeme je prošlo. svima u eu je dosta svadljivih poljaka, i baltičkih naroda, plus mađari, rumunji i bugari, koji sam isa sobom ne znaju kud bi, osim da bi htjeli njemački standard. tj. plaću, ne bi radili baš ko nijemci. inače, neparni brojevi nikad nisu sretni za one koji se u tim grupama nalaze. niti jedan neparna verzija windowsa nije bila uspješna, osim 95-ice, al koja je silom prilika dobila taj broj. niti jedna neparna verzija autocada nije dobra bila. ova skupina je osuđena na životarenje u novim uvjetima, novom svijetu. govoriti o ekonomiji u svijetu, a za stolom ne imati kinu, indiju, rusiju, brazil, južnu afriku, je besmisleno. trenutno stanje nije dobro, zapad pumpa dolare i eure u financijski sustav bez ikakvog pokrića, i time sve ostale zemlje stavlja u nezavidan položaj, gdje one polako odustaju od trgovanja u dolarima i eurima, i vraćaju se svojim valutama. zapad je pustio na životu banke koje su stvorile ogromnu financijsku rupu.. da bi privremeno preživio. al dugovi su ostali, povećali su se. krah je tu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.