Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Iznenađenje prijatelja i suboraca dovelo ovog veterana do suza

Jacint Bernard
Foto: Youtube
28.06.2014.
u 19:10

Prijatelj Jacinta Bernarda uz pomoć donatora skupio je novac i na skromnoj kući učinio renovacije u vrijednosti od oko 70.000 dolara.

Umirovljenog američkog marinca Jacinta Bernarda, inače veterana rata u Iraku, iznenađenje koje ga je dočekalo kod kuće dovelo je do suza, javljaju američki mediji.

Bernardo koji se umirovio nakon 21 godine provedene u vojsci tražio je svog prijatelja iz marinaca Jeremyja Eppersona da pripazi na njegov dom u Suisunu u Californiji dok je s obitelji u Japanu. 

Epperson je na to pristao no uz pomoć donatora skupio je novac i na skromnoj kući učinio renovacije u vrijednosti od oko 70.000 dolara.

Bernardo se u razgovoru s novinarima rasplakao. - Dečki koji se nisu uspjeli vratiti i oni koji se nisu vratili u jednom komadu, oni zaslužuju ovo a ne ja- rekao je kroz suze Bernardo

 

Ključne riječi

Komentara 6

JZ
joe-zg
22:39 28.06.2014.

Brothers in arms, ili hrvatski braća po oružju. Značenje ovih riječi poznaju samo ratnici. Pozdrav braći hrvatskim braniteljima.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:32 28.06.2014.

oj živote proklet bio, a u očima suze....

SA
samograd
08:35 29.06.2014.

ovakvih priča imaš u hrvatskoj koliko hoćeš8 gdje su matanići ,hribari ,brešan , i ostali lešinari da snime neku dirljivu priču ?)samo što naši veterani moraju biti kuš inače ako previše dignu glavu šalju im isljednike sa sviju strana .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije