Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se naježiš

Iznenađenje u kupaonskom ormariću: Ovo sigurno ne biste voljeli imati u kući

zmija u ladici
Foto: Screenshot Facebook
1/2
07.03.2018.
u 10:57

Žena iz australskog Queenslanda u kupaonici je pronašla nepozvanog gosta koji se ujutro skrio na sasvim neočekivano mjesto

Ako se plašite zmija, Australija je posljednje mjesto na zemlji gdje bi trebali živjeti. Jer kod njih očito vrijedi ona izreka kako svaka kuća ima svoju zmiju. Dok se mnogi ježe od same pomisli, a Australci s time žive sasvim normalno.

Lovci na zmije iz Sunshine Coasta u Queenslandu svakodnevno se susreću s ovim gmizavcima koji rado ulaze u tuđe domove.

Jedna se žena tako šokirala kada je u svojoj kupaonici ugledala zmiju te je odmah pozvala službe da je uklone iz njezine kuće. Zatvorila je vrata kupaonice i otišla spavati.

No, kada je Stuart McKenzie ujutro stigao, zmije više nije bilo pa je krenuo u potragu.

– Kada sam ušao u kupaonicu nigdje je nije bilo, no pomislio sam kako nije moguće da je izašla van jer nije imala kako. Onda sam primijetio da je jedna ladica kupaonskog ormarića lagano otvorena. Zmija se u njoj skrivala – ispričao je lovac na zmije te dodao:

– Sigurno bi bilo strašno da otvorite ladicu kako bi uzeli pastu za zube, a ono vas iz nje gleda piton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije