Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
španjolska

Iznenađeni policajci: testirali ga na drogu, a on pozitivan na sve

Getty Images
16.08.2018.
u 13:13

Vozač je kažnjen s 1.000 eura i 6 kaznenih vozačkih bodova zbog droge i s još 1.000 eura i dodatnih 6 bodova zbog alkohola

Policajci su se iznenadili nesvakidašnjom situacijom na provjeri testova na drogu.

Na sjeveroistočnom dijelu Španjolske policajci su dobili zabrinutu dojavu stanovnika kako nekoliko vidno pijanih ljudi ulazi u automobil, prenosi Euronews. Policajci su izašli na teren kako bi spriječili potencijalne opasnosti na cesti, no kada su zaustavili vozača i testirali ga na droge i alkohol ostali su iznenađeni.

Muškarac kojeg su testirali bio je pozitivan na sve droge koje se provjeravaju na testu: marihuanu, amfetamin, kokain, alkohol.

Vozač je kažnjen s 1.000 eura i 6 kaznenih vozačkih bodova zbog droga i s još 1.000 eura i dodatnih 6 bodova zbog alkohola, nakon čega je nesretni vozač izgubio svih mogućih 12 bodova koji se mogu imati u Španjolskoj.

Španjolski policajci naglasili su da iako je vozač bio pozitivan na sve droge na testu ne znači da je bio pod utjecajem istih. Ova razlika česti je predmet brojnih sudskih sporova u Španjolskoj jer nije isto ako je vozač vozio pod utjecajem droga ili su one samo prisutne u organizmu.

Zbog toga je vozač kažnjem novčanim iznosom i oduzimanjem vozačkih bodova dok bi u nekim drugim zemljama dobio zatvorsku kaznu od dvije do četiri godine, a u nekim zemljama i više.

Komentara 4

AE
Aedes2017
15:13 16.08.2018.

Ne čitam dalje..vjerojatno neki samouki međugorski manager !

WW
wwwcro
16:42 16.08.2018.

Jbt. Ja mislio da su testirali neke naše saborske zastupnike, a ono vijest iz Špankolske...

LU
lukathereem
14:36 16.08.2018.

Trebali su mu čestitat, slikat se s njim i stisnut mu ruku jer može vozit toliko zdrobljen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije