Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tek su bili stigli...

Unajmili apartman pa već nakon 20 minuta otkrili nešto poprilično uznemirujuće

Dougie Hamilton
Foto: Facebook
1/5
10.09.2018.
u 18:47

Dougie je ležao na kauču kada je pogledao u digitalni sat i primijetio nešto čudno na njemu

Irac Dougie Hamilton ostao je u šoku kad je otkrio što se nalazi u digitalnom satu u apartmanu koji je unajmio sa svojom djevojkom za vrijeme posjeta Torontu.

Par je nakon dolaska u grad cijeli dan bio u obilasku, a u apartman su došli tek predvečer.

Apartman u središtu grada, koji su unajmili preko stranice Airbnb, činio im se idealan za njihov posjet Kanadi, no već nakon 20 minuta boravka u njemu shvatili su da ondje ne žele biti.

Dougie je ležao na kauču kada je pogledao u digitalni sat i primijetio nešto čudno na njemu. Sat je bio spojen žicom nalik na punjač za mobitel, što je odmah počelo buditi sumnju u njemu.

– Osjećao sam se čudno i pri samoj pomisli na to i rekao sam si da ne budem lud. Ali, nešto mi nije dalo mira… Izvukao sam punjač i vidio bateriju od litija sa stražnje strane. Razgledavši malo bolje prednju stranu sata, primijetio sam da se unutra nalazi kamera – ispričao je ovaj Irac koji je svoje iskustvo podijelio i na Facebooku.

Kamera je bila uperena prema dnevnoj i spavaćoj sobi pa je par odmah pozvao policiju, a vlasnika apartmana prijavio je stranici na kojoj se oglašava.

Airbnb je odmah otkazao suradnju s vlasnikom apartmana koji je iznajmljivao još drugih šest nekretnina, a britanskom paru ponudili su besplatan smještaj u jednom od tri luksuzna hotela u blizini.

>> Je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

 

Komentara 11

VO
vorda400
20:01 10.09.2018.

Mene više zanima jel novinar ima kakav link za filmiće snimljene tom kamerom

5S
505.scrtom
21:01 10.09.2018.

Netko je postavio kameru da gleda kako se ljudi seksaju

JB
Jackson_bx
19:42 10.09.2018.

Prvo irac, pa na kraju ispade britanac. Halo novinar, sta je ispravno, jeli irac ili britanac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije