Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TREBAŠ MI BITI ŽENA'

Noćna mora preko Airbnba: Ne može se riješiti napasnog stanara koji se zaljubio u nju

Foto: Airbnb
1/2
03.11.2018.
u 11:49

Potjerala ga je i pozvala policiju i shvatila da joj je i njezine sobe, koju je na izlasku ostavila zaključanu, ukradeno 500 dolara.

Alavia Khawaja iznajmila je sobu preko Airbnb-a 11. listopada u svom domu u Richardsonu, Leonardu Jacksonu. 

Vratila se u svoj dom četiri sata kasnije i zatekla zastrašujući prizor. Ugledala je muškarca kojem je iznajmila dio svog doma kako baca njene stvari.

Potjerala ga je i pozvala policiju i shvatila da joj je i njezine sobe, koju je na izlasku ostavila zaključanu, ukradeno 500 dolara. Fotografije njenih prijatelja je Jackson bacio u smeće. 

 

Nažalost, rekli su joj da ne mogu uhititi 31-godišnjeg muškarca ako sam ne prizna krađu, a iz Airbnb-a su rekli da oni nisu dužni pokriti joj ukradeni novac. 

Yeah, it’s Dallas area :/ I don’t have his mugshot but I have his Airbnb photo, thanks girl pic.twitter.com/V5r7atkDh9

Cijela drama za Alaviu nije završila s tim. Iduća dva tjedna Jackson joj je zatrpavao inbox porukama seksualnog sadržaja. 

U jednoj od njih joj je napisao: "Trebaš mi biti žena. Imaš li možda koji kondom koji bih mogao upotrijebiti?"

Kako od policije niti Aribnb-a nije dobila odgovorajuću reakciju, odlučila je cijelu priču podijeliti s javnosti na društvenim mrežama. 

Na Twitteru je objavila što joj se dogodilo i njena priča uskoro je postala viralni hit. 

Još dvije žene priznale su da su sa spomenutim čovjekom imale slične horor situacije, a zatim je uslijedio i potez od policije. Izdan je nalog za njegovo uhićenje. Alavia, žena iz Texasa, otkrila je da je svoju zastrašujuću priču podijelila s drugima kako bi upozorila i ostale da budu na oprezu.

Pogledajte i video Ples oca i kćeri

Komentara 1

ZV
Zvjerko
12:19 03.11.2018.

Znači isto sr.anje kao i kod nas. Ako ne izađe u medijima policija neće napraviti baš ništa. Kako sada kada je izišlo u javnost mogu izdati nalog za uhićenje, a nakon same prijave “nisu mogli učiniti ništa”?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije