Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerni prikaz

Izložba Lego kockica u Karlovcu: Složeni modeli sa 30.000 kockica

Foto: Kristina Štedula Fabac/PIXSELL
1/9
02.09.2017.
u 15:15

Zahvaljujući zagrebačkom klubu Kockice, Turističkog zajednici Karlovca i ZIA produkciji,  dva će dana biti postavljena izložba na koju je ulaz besplatan i koja je otvorena od 10 do 18 sati.

Ovog vikenda, danas i u nedjelju, svi oni koji vole slagati Lego kockice, mogu doći u Karlovac, u Dom oružanih snaga RH Zrinski gdje je postavljena velika izložba složenih maketa s lego kockicama.

Zahvaljujući zagrebačkom klubu Kockice, Turističkog zajednici Karlovca i ZIA produkciji,  dva će dana biti postavljena izložba na koju je ulaz besplatan i koja je otvorena od 10 do 18 sati.

Na izložbi su izloženi radovi, odnosno makete nastale s više od 30.000 Lego kockica, a najzanimljivija je izložba kreacije članova kluba Kockice: vjerni prikaz života gradskih ulica, prikaz srednjovjekovnog života, model uspinjače inspiriran zagrebačkom uspinjačom i drugi motivi.

Posjetitelji mogu sudjelovati i u  brojnim nagradnim igrama i to od gradnja najvišeg tornja, pronalaska određenih elemenata u izloženim kreacijama, igra pogađanja točnog broja kockica, a bit će tu i niz radionica. Za najmlađe posjetitelje je organiziran i ples uz mini disco, facepainting, te slike s omiljenim likovima iz filmova, poput Darth Vadera.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:12 02.09.2017.

evo nešto za pravog hrvatinu iliti EU JANEZA ... jednostavno čovjek je na tom nivou

WI
Witman
19:55 02.09.2017.

Karlovac rulz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije