Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok su spavali

Izletnicima snijeg na Dinari zatrpao auto, HGSS upozorava: 'Pripremite se za surove zimske uvjete'

Zatrpan automobil na Dinari
Foto: Twitter/HGSS
1/3
26.12.2020.
u 18:44

Upozoravamo sve one koji se namjeravaju uputiti na planine da se prethodno informiraju, poručuju iz HGSS-a

Snijeg je na Božić zabijelio neke dijelove Hrvatske, naročito gorje gdje su pale veće količine. Iako se to nekoliko dana najavljivalo, dio je izletnika snijeg ipak iznenadio pa nisu bili dobro pripremljeni

Tako su, primjerice, jedni ostali zatrpani na Dinari

"Sinoć je neoprezna grupa izletnika krenula terenskim automobilom na Dinaru. Zanoćili su u skloništu 'Pume' pod velikom Duvjakušom. Po noći je počeo padati snijeg i automobil je ostao blokiran", izvijestio HGSS i poručio kako je zbog snijega potreban dodatan oprez. 

"Upozoravamo zato sve one koji se namjeravaju uputiti na planine da se prethodno informiraju i pripreme za surove zimske uvjete", dodaju. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EtTore
EtTore
21:36 26.12.2020.

kakva je bila ova Sezona? Bilja nego ikad? Ili? Hahahahaahahahahhahahahahahahahahaahhahaahhahaahahahahahahahahahahahahaha...

DU
Deleted user
09:46 27.12.2020.

Kupili ternac pa misle da on moze svagdje i da za njega nema prepreka. Ni lanci nece pomoci. Ugledajte se u Svicarce i Austrijance, Ruse ili Kanadjane, Kad padne snijeg terenci ostaju u garazi, a na noge stavljaju skije.

Avatar Ričard
Ričard
11:58 27.12.2020.

tko snosi troskove ? nadan se EU- fondovi za nerazvijene planinske krajeve ili vlada Federacije BIH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije