Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastrašujući trenutak

Izlazila iz kuće, a u dvorištu je dočekalo neugodno iznenađenje. No, nije se samo ona uplašila...

medvjed
Foto: Screenshot
1/3
15.09.2019.
u 07:25

Kada je izlazila žena je u jednoj ruci nosila šalicu s kavom, no pogledavši prema naprijed ugledala je opasnu životinju

Žena iz Nottinghama u američkoj saveznoj državi New Hampshire neugodno se iznenadila kada je izlazila iz kuće.

Na kraju njezinog dvorišta stajao je, naime, veliki medvjed koji je došetao iz obližnje šume.

Kada je izlazila žena je u jednoj ruci nosila šalicu s kavom, no pogledavši prema naprijed ugledala je opasnu životinju. Brzo se okrenula i potrčala natrag u kuću, no ni medvjedu nije bilo svejedno.

Kada ju je ugledao, i on se okrenuo i potrčao prema šumi.

– Išla sam prema autu s posljednjim stvarima prije nego što stavim i svoje troje djece, hodala sam opušteno, a onda sam vidjela njega kako stoji i gleda u mene, veliki crni medvjed. Oboje smo imali istu reakciju, potrčali smo – ispričala je ona, piše Daily Mail.

No, otkrila je i kako je u tom trenutku vrisnula pa je vjerojatno to uplašilo medvjeda.

Snimka je objavljena na YouTube kanalu Viral Hoga i odmah je postala hit.

– Sreća pa ste se oboje izvukli na siguran način – napisala je jedna žena. Naime, u Americi lovci godišnje ubiju 50.000 crnih medvjeda, a oni gotovo nikada ne napadaju ljude.

VIDEO U kavez joj postavili novu kameru, reakcija leopardice je nešto što morate vidjeti

Komentara 5

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:58 15.09.2019.

"...Naime, u Americi lovci godišnje ubiju 50.000 crnih medvjeda, a oni gotovo nikada ne napadaju ljude. ..."___Tu Ameriku treba pod sankcije UNa, ma, još bolje zabraniti...

DU
Deleted user
15:41 15.09.2019.

Prema brojkama koje ste nam dali u tekstu izgleda da prestravljen treba biti medo kada vidi čovjeka. To treba biti vijest dana. Nevini medvjed doživio šok. U redovnoj šetnji prirodom naišao na vrstu životinje koja ubija 50.000 njegove rase godišnje.

Avatar VinkoL
VinkoL
13:53 15.09.2019.

Ma članak za sve svjetske prestižne nagrade. I Za Nobela, bravo novinarčine, pa u vašoj otadžbini to doživite svaki dan. Jedino kaj nemate kave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije