Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Izlazi novi CD Silvija Berlusconija

Berlusconi i Apicella
04.11.2011.
u 09:46

Nakon višemjesečnih odgađanja CD s novim Berlusconijevim pjesmama bit će u prodaji od 22. studenoga.

RIM – Novi CD s pjesmama talijanskog premijera Silvija Berlusconija bit će u prodaji 22. studenoga, izjavio je Mariano Apicella, autor glazbe. Listovi kao što su Le Monde ili Guardian postavljali su proteklih dana pitanje što je s CD-om Berlusconijevih pjesama koji je trebao izaći prije nekoliko mjeseci. Najavljivane su i promocije, ali ništa od svega. Svjetska su glasila i s dosta ironije pisala kako Berlusconi ima, možda, nekih problema kada mu ne izlazi CD. Italija je u teškoj financijskoj krizi, a njezin premijer piše pjesme. Berlusconi ima, dakle, možda neki problemčić s državnim računima pa nema vremena za CD ili možda drži kao nije oportuni trenutak za objavljivanje pjesama, pisali su strani novinari.

– Ne, bilo je tehničkih problema s CD-om. Upravo me prošli vikend nazvao Silvio i pitao kada će biti objavljen CD. Sada mogu kazati da će izaći 22. studenoga – kazao je Apicella.

Berlusconi piše tekstove, a Apicella glazbu, uglavnom nadahnutu napuljskim melosom. Berlusconi i Apicella zajedno pjevaju na zabavama u premijerovim vilama te su objavili i četiri CD-a. Prodaja Berlusconijevih CD-a nije bila uspješna. Berlusconi je upoznao Apicellu (49) u Napulju, gdje je bio čuvar parkirališta i pjevušio je sa svojom gitarom. Berlusconiju se svidjela ta glazba i u uzeo ga je na svoj dvor.

– Na novom CD-u prevladavat će latinoamerički ritmovi – kaže Apicella. Svi su odahnuli, jer, evo, konačno izlaze nove pjesme Silvija Berlusconija. Naslov CD-a? „Prava ljubav“!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije