Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željeznička nesreća

Izgubila bitku za život nakon što ju je udario putnički vlak

vlak, pruga, željeznica, riječka piramida (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
23.12.2011.
u 15:53

Djevojku je udario putnički vlak koji je krenuo iz Rijeke prema Zagrebu

R. B., 17-godišnja djevojka iz Rijeke, koju je u petak oko 13.40 sati na obilježenome pružnom prijelazu za pješake ispod Zavoda za zapošljavanje udarila lokomotiva vlaka, od zadobivenih je teških ozljeda preminula u KBC-u Rijeka na Sušaku. 

Pješakinju, koja se nakon nastave i druženja s prijateljima u obližnjem kafiću uputila pješice prema gradu, udario je putnički vlak koji je krenuo iz Rijeke prema Zagrebu. Snažan udar djevojku je odbacio dvadesetak metara i pri padu je udarila u stup uz prugu. Prema informacijama očevidaca djevojka zbog slušalica na ušima najvjerojatnije nije čula vlak iako je strojovođa trubio i pokušao zaustaviti vlak.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
16:45 23.12.2011.

i tebi je jadna majka...

DU
Deleted user
16:46 23.12.2011.

Jedino mi je žao strojovođe.Njoj kazna za nepropisno prelaženje tračnica i kazna zbog zastoja.Te slušalice su najgori izum čovječanstva.

Avatar kilo
kilo
16:28 23.12.2011.

Ej, moju malu pregazio tramvaj aj i neka je i bila je hajvan kaže jedna šaljiva pjesmica. A možda je to i namjerno napravila. Jadna joj majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije