Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

U požaru kuće poginula 85-godišnja Osječanka

Požar u Osijeku
Foto: JPVP Grada Osijeka
1/3
21.12.2018.
u 15:35

Na intervenciju su upućena dva vatrogasna vozila i osam vatrogasaca

Ana Sokačić (85) poginula je u požaru koji je izbio na njezinoj kući u Osijeku u noći na petak. Vatrogascima je dojava stigla u 2.47 iza ponoći.

- Na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije, šest minuta kasnije, zatekli su požar krovišta i jedne prostorije. U kratkom su ga vremenu lokalizirali i stavili pod nadzor, no prilikom gašenja u prostoriji su pronašli izgorenu osobu - izvijestila je JPVP Grada Osijeka.

Foto: JPVP Grada Osijeka

Kako doznajemo, u drugom dijelu kuće živi sin nesretne žene kojega su probudili dim i miris paljevine. Dotrčao je odmah do majčinih vrata, no nije mogao ući. Pozvao je susjede u pomoć, no nisu mogli ništa učiniti dok vatrogasci nisu stigli. Uzrok požara još se utvrđuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije