Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema žrtava

Izgorio stan u središtu Splita

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
18.07.2019.
u 23:08

Kako se doznaje od vatrogasaca, izgorio je stan od 70- ak kvadrata, vatra se brzo širila jer su u stanu drvene grede, no nije bilo ozlijeđenih jer u trenutku požara u stanu nije bilo nikoga

Stan u središtu Splita, kod starog stadiona Hajduka večeras je izgorio, no nije bilo ljudskih žrtava, doznaje Hina u Vatrogasno-operativnom centru Split.

Vatrogasci su dojavu o požaru na Cankarjevoj poljani dobili u 20.30 sati nakon čega je na teren izišlo 15 vatrogasaca i pet vozila Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i Dobrovoljnog-vatrogasnog društva (DVD) Split.

Požar je lokaliziran već za dvadesetak minuta, a stavljen pod kontrolu i ugašen u 21.10 sati. Kako se doznaje od vatrogasaca, izgorio je stan od 70- ak kvadrata, vatra se brzo širila jer su u stanu drvene grede, no nije bilo ozlijeđenih jer u trenutku požara u stanu nije bilo nikoga. Još se ne zna uzrok požara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije