Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Planuo autobus pun putnika, požar je progutao vozilo

Foto: Screenshot/24sata
16.01.2019.
u 18:45

Na mjestu događaja na vatrogasci su gasili požar, a promet je tom dionicom državne ceste bio obustavljen - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin

U srijedu poslijepodne oko 14,50 sati na državnoj cesti DC-502 između Biljana i Smilčića izbio je požar na autobusu u vlasništvu Croatia busa. Autobus je prometovao na relaciji Dubrovnik-Zagreb.

- U požaru je u potpunosti izgorio autobus, nitko od putnika nije ozlijeđen. Na mjestu događaja na vatrogasci su gasili požar, a promet je tom dionicom državne ceste bio obustavljen - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

U zadarskoj policiji su nakon dovršetka o okolnostima požara u autobusu na cesti kod Benkovca istakli kako je uzrok požara kvar na motoru i da ga je primjetio vozač. Na video snimci je vidljivo da je sve bilo uistino dramatično i vatra je doslovno progutala autobus parkiran uz cestu. 

- U autobusu je bilo 19 putnika koje je ubrzo nakon požara preuzeo isti prijevoznik s drugim autobusom - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Pogledajte i video: Autobus izgorio u Švicarskoj

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar reference
reference
16:22 16.01.2019.

Izgorio autobus kod Zadra: Vatrograsci gase požar..... pa kako vatrogasci gase pozar ako je autobus IZGORIO. vljada se autobus ZAPALIO pa ga vatrogasci gase pa ako nisu mogli pozar ugasiti onda je autobus IZGORIO. ili su vatrogasci gasili zapaljeni autobus benzinom.

MI
mikulan
16:35 16.01.2019.

Pa, zar opet Croatia bus? Malo, malo, pa opet neki gori.

Avatar nula
nula
20:26 16.01.2019.

Prosjecna starost nasih buseva je 12 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije