Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI VAN

Izgon za tajnog imigranta i kada ima djecu u školi

vrhovni sud
AFP
12.03.2010.
u 12:12

U samo dva mjeseca Vrhovni sud Italije promijenio je mišljenje o protjerivanju tajnih imigranata s djecom u školama.

RIM – U samo dva mjeseca Vrhovni sud Italije promijenio je mišljenje o protjerivanju tajnih imigranata s djecom u školama. Tajni imigrant, bez obzira na to što ima upisano dijete u talijanskoj školi, bit će protjeran, odlučio je Vrhovni sud.

Sud je odbio molbu albanskog tajnog imigranta da ostane u Italiji, čija žena ima dozvolu boravka i čeka na talijansko državljanstvo, a dvoje djece idu u školu u mjestu Busto Arsizio na sjeveru zemlje. Albanac je tražio da ostane uz djecu uime njihova "zdravog psihofizičkog razvitka", ali su vrhovni suci donijeli odluku kako je važniji zakon o zabrani tajnog ulaska.

Da se odobrio boravak tajnog imigranta koji je to tražio zbog djece, onda bi i drugi na taj način iskorištavali svoju djecu za dobivanje dozvole ostanka u Italiji, drže suci, koji su u siječnju ove godine u drugom slučaju, a radi zaštite djeteta, donijeli odluku kako otac tajni imigrant može ostati u Italiji.

Komentara 3

VE
venlo@
17:21 12.03.2010.

Pa sta ako siptare protjeraju iz Italije, velika je Hrvatska da ih primi! Taj nama bratski narod siptari i bosanski muslimani ce nas kulturno upotpuniti i obogatiti a mozda nam i natalitet poprave za koji procenat U svakom slucaju vijestst nije losa, ako nista da se hrvatice pripreme za prave momke ja sam tu vec 20 godina u Hrvatskoji i osecam se leba mi dobro!

OB
-obrisani-
18:03 13.03.2010.

I vidili smo vas kako ste pravi momci u ratu. Pobjegli ste na Zapad a ostavili zene davam ih Srbi siluju. Muslimanske kukavice.

OB
-obrisani-
21:00 12.03.2010.

Treba roditelje i djecu deportirati odkud su dosli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije