Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Izgleda, po novome, da više ni Srbina ne možeš istući

Matko Škalamera
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
31.08.2019.
u 09:53

Navijači Crvene Zvezde ispred Marakane parkirali tenk, kojim se svojevremeno palo pucalo po Hrvatskoj. Svi su to osudili i doživjeli kao prijetnju, ali pretjeruju. Možda je netko od naviječa jednostavno zaboravio razdužiti tenk i parkirao ispred stadiona

SUBOTA, 24.8.

Kada se vrijedno radi, rezultat ne može izostati. Hrvatski birač, ni ovoga puta nije se dao prevariti. Podvale jugomasonerije su prepoznate i sasječene u korijenu. Zamislite, očekivali su da će rejting HDZ-a pasti, samo zato što je Plenki morao smijeniti nekoliko ministara pod vrlo tankom sumnjom na korupciju. Smjenu vrijednog Lovre, digitalizacija mu neće oprostiti, ali hrvatski birač oprašta sve! HDZ raste!

NEDJELJA, 25.8.

Što je ovo došlo! Samo zato što je malo išaketao Srbina, srčanog bolesnika tri desetljeća starijeg od sebe, uhićen pripadnik riječkog GSS-a Matko Škalamera. Odmah se digla galama, svi traže da se momak pusti i napadaju žrtvu da laže. Kažu da je Matko jako požrtvovan i drag, jedino da je malo kratkog fitilja. Kažu da ne mrzi Srbe, Bože sačuvaj. Izgleda, po novome, da više ni Srbina ne možeš istući.

PONEDJELJAK, 26.8.

Navijači Crvene Zvezde ispred Marakane parkirali tenk, kojim se svojevremeno palo pucalo po Hrvatskoj. Svi su to osudili i doživjeli kao prijetnju, ali pretjeruju. Možda je netko od naviječa jednostavno zaboravio razdužiti tenk i parkirao ispred stadiona. Koliko su ih zadužili 91., ne bi bilo čudno. Uglavnom, ukoliko se poželi provozati prema zapadu, Petar Janjić Tromblon poručuje da će ga osobno dočekati.

Matko Škalamera Matko Škalamera
1/2

UTORAK, 27.8.

Teorija determinističkog kaosa admirala Loše, najvećeg svjetskog eksperta na tom polju, kaže kako lepet krila tenka isped Marakane, dovodi do masovnog korištenja traktora u Hrvatskoj. Već se to jednom dogodilo 90-ih, a evo i sada. Čim se pojavio tenk ispred Marakane, u Zagrebu i Splitu pojaviše se traktori. Nadamo se da se motori neće paliti. Jednom je bilo dovoljno.

SRIJEDA, 29.8.

Cijela navijačka scena je potresena. Nema veze tko za koga navija. Svi oplakuju “heroje iz Uzdolja”. Bilo je to na brdovitom Balkanu, uhićena grupa torcidaša u jednom danu. Cvijet hrvatskog huliganizma, pao je samo zato što su upali u kafić u Uzdolju i palicama i mačetom, nasrnuli na mame, tate i djecu. Momci su u šoku. Jedan je opsovao novinare, poručivši im da su Srbi. Onda znate koliko je povrijeđen.

ČETVRTAK, 30.8.

Plenki otvara sjednicu Vlade. Hladan je kao špricer. Sve konce čvrsto drži u rukama. Smijenio je par ministara, od kojih je bar jedan danas pred uhidbom, štrajk mu najavljuju medicinari, profesori, bajkeri i vozači autobusa, ali on ne bere brigu. Hrvatski birač, postojan kano klisurina, još jače podržava HDZ. Veća mu je frka unutar stranke, gdje ga granatiraju zbog Pupija i njegove usporedbe Hrvatske s NDH.

PETAK, 31.8.

Sve krenulo na Pupija, totalna ofenziva. HVIDR-a traži raskid koalicije, Kaptol prigovara, a sve zato što je Pupi, zbilja lakomisleno, usporedio našu demokratsku RH s prilično totalitarnom NDH. Pupi, ovoga puta nisi u pravu. ZDS je tamo bio službeni, a ovdje samo komemorativni pozdrav, tamo se Srbe mlatilo maljem, a ovdje samo šakama, tamo bi torcidaši dobili odličja, a ovdje ih baciše u okove.

Komentara 19

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
10:27 31.08.2019.

Napokon jedan zvanicni pogled iz jugonacionalisticke perspektive. Uvelicaj sve protiv Hrvata precuti sve protiv Srbina jer je po jugoautomatici uvjek jedan zrtva a drugi zlocinac.

KC
Kcro
10:22 31.08.2019.

Kakav jugoslavenski clanak. Sta drugo ocekivati od feralovca.

GI
giannimichelis
10:17 31.08.2019.

Obozavam ovu gay satiru. Jos ako je autor pasivac, salve smijeha ne ginu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije