60 14°C
 • Avatar Toni Broo
  Toni Broo:

  Tko je uopće donio sav taj novac Dinamu? Kad se lova izvlači iz neke firme, ta firma je sve slabija, plaće su male te se gomilajuu dugovi, a to nije slučaj s Dinamom! Uljanik vam je primjer opljačkane firme, ali ... prikaži još!i pošto iza te pljačke stoje drugovi iz SDP-a i IDS-a, nikom ništa. Milanovićev sluga Cvitan i mediji znaju kako godinama skretati pažnju s Uljanika i ostalih partijskih lopovluka te znaju kakvu kost moraju skup s medijima baciti javnosti. Cvitan i mediji hrane javnost "zlim" Mamićem koji je "opljačkao" Dinamo tako što je u Dinamo svojim znanjem i svojom sposobnošću unio preko 300 milijuna €, platio državi preko 400 milijuna kn poreza i doprinosa i omogućio da Dinamo zadnjih 10 god. ima 30 milijuna € godišnji proračun i zaposlenike u Dinamu s najvećim prosječnim plaćama u RH. Da je to tako lako, pa tako bi radili Hajduk, Rijeka i ostali klubovi u regiji, ali oni nemaju Mamića koji bilda cijenu u nebo svakom svojem igraču zbog čega Dinamo prosperira. Da je bar cijela Hrvatska "opljačkana kao Dinamo", bili bi Švicarska!

 • Avatar Toni Broo
  Toni Broo:

  Hrvatsku uništavaju likovi koji progone , vrijeđaju i prozivaju Mamića! One koji stvaraju novu vrijednost i zarađuju novac kao Mamić, političarski paraziti uništavaju i tuđi novac sa kojima vi tzv. navijači, dorh i država nemate veze prisvajate. Kakve vi Mamićevi ... prikaži još!vi mrzitelji imate veze sa novcem iz Reala, Intera ili Lyona koji je donio Mamić, kakve vi imate veze sa građanskim ugovorima koje je Mamić potpisivao sa stotinama igrača prije nego je došao u Dinamo, a ti ugovori mu se isplatili kod svega njih 5,6, a na ostalih 100 + nogometaša je bacio novac. Mamić je riskirao i profitirao, a riskirao je na Modriću kojeg je hajdukova struka odbacila, riskirao je na Lovernu koji je bio izbjeglica iz BiH, riskirao je na Eduardo Da Silvi koji je sa polomljenom nogom kao maloljetnik došao iz brazilske favele u Hrvatsku. Igrači koje je Mamić imao pod ugovorima su donijeli Dinamu milijune kn, državi također milijune kn kroz poreze i doprinose, ali nažalost političarski uhljebi, navijačke grupe i mediji upravljaju mozgovima mnogih ljudi u ovoj državi i bez problema mogu nešto od čega društvo ima koristi prezentirati kao nešto crno i mutno, a narod sa socijalističkim mentalnim sklopom to puši.

 • Avatar Mladen_Podnar
  Mladen_Podnar:

  Nemanatrag: da ti objasnim bez da ikoga branim: uvijek i zapamti uvijek porez plača onaj koji kupuje. Ako (npr.) Dinamo kupuje igrača iz Brazila porez plača Dinamo koji je kupac i porez plača u Hrvatskoj. Kada (npr.) Dinamo prodaje igrača ... prikaži još! u Italiju porez plača onaj koji ga je kupio u Italiji. Uvijek potez plača kupac kao i ti kad ideš po kruh. A drugi je par opanaka porez na dohodak koji si ostvario u svojem uspješnom poslovanju. To se kroz završni račun plača državi što rade i Dinamo i Inter iz Milana. Toliko za edukaciju!

Još iz rubrike Vijesti

Hrvatska kakvu trebamo
4
'Hrvatska kakvu trebamo'

Horvat: Najbitnije je spoznati činjenicu da se moramo mijenjati puno brže

Ilustracija policije u zadru
POLICIJA PRONAŠLA DOKAZE

Slučaj silovanja u Zadru: 'Postoje svjedoci, ali njihovi roditelji kažu da ne žele miješati'

Zastupnici traže od Bandića da podnese detaljno izvješće o razvoju projekta Manhattan
Oštar prema Vladi

Bandić zaprijetio: Ili će se povećati plaće prosvjetarima ili više neće biti ove Vlade

25