Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki Županijski sud
Povratak na članak

Izdan nalog za raspisivanje tjeralice za Zdravka Mamića

Optužno vijeće 21. svibnja potvrdilo je drugu Uskokovu optužnicu protiv Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenih koje tužiteljstvo tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, klub oštetili za oko 200 milijuna kuna

Komentari 40

Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:20 07.06.2019.

Tko je uopće donio sav taj novac Dinamu? Kad se lova izvlači iz neke firme, ta firma je sve slabija, plaće su male te se gomilajuu dugovi, a to nije slučaj s Dinamom! Uljanik vam je primjer opljačkane firme, alii pošto iza te pljačke stoje drugovi iz SDP-a i IDS-a, nikom ništa. Milanovićev sluga Cvitan i mediji znaju kako godinama skretati pažnju s Uljanika i ostalih partijskih lopovluka te znaju kakvu kost moraju skup s medijima baciti javnosti. Cvitan i mediji hrane javnost "zlim" Mamićem koji je "opljačkao" Dinamo tako što je u Dinamo svojim znanjem i svojom sposobnošću unio preko 300 milijuna €, platio državi preko 400 milijuna kn poreza i doprinosa i omogućio da Dinamo zadnjih 10 god. ima 30 milijuna € godišnji proračun i zaposlenike u Dinamu s najvećim prosječnim plaćama u RH. Da je to tako lako, pa tako bi radili Hajduk, Rijeka i ostali klubovi u regiji, ali oni nemaju Mamića koji bilda cijenu u nebo svakom svojem igraču zbog čega Dinamo prosperira. Da je bar cijela Hrvatska "opljačkana kao Dinamo", bili bi Švicarska!

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:55 07.06.2019.

Hrvatsku uništavaju likovi koji progone , vrijeđaju i prozivaju Mamića! One koji stvaraju novu vrijednost i zarađuju novac kao Mamić, političarski paraziti uništavaju i tuđi novac sa kojima vi tzv. navijači, dorh i država nemate veze prisvajate. Kakve vi Mamićevivi mrzitelji imate veze sa novcem iz Reala, Intera ili Lyona koji je donio Mamić, kakve vi imate veze sa građanskim ugovorima koje je Mamić potpisivao sa stotinama igrača prije nego je došao u Dinamo, a ti ugovori mu se isplatili kod svega njih 5,6, a na ostalih 100 + nogometaša je bacio novac. Mamić je riskirao i profitirao, a riskirao je na Modriću kojeg je hajdukova struka odbacila, riskirao je na Lovernu koji je bio izbjeglica iz BiH, riskirao je na Eduardo Da Silvi koji je sa polomljenom nogom kao maloljetnik došao iz brazilske favele u Hrvatsku. Igrači koje je Mamić imao pod ugovorima su donijeli Dinamu milijune kn, državi također milijune kn kroz poreze i doprinose, ali nažalost političarski uhljebi, navijačke grupe i mediji upravljaju mozgovima mnogih ljudi u ovoj državi i bez problema mogu nešto od čega društvo ima koristi prezentirati kao nešto crno i mutno, a narod sa socijalističkim mentalnim sklopom to puši.

VL
Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
16:29 07.06.2019.

Nemanatrag: da ti objasnim bez da ikoga branim: uvijek i zapamti uvijek porez plača onaj koji kupuje. Ako (npr.) Dinamo kupuje igrača iz Brazila porez plača Dinamo koji je kupac i porez plača u Hrvatskoj. Kada (npr.) Dinamo prodaje igrača u Italiju porez plača onaj koji ga je kupio u Italiji. Uvijek potez plača kupac kao i ti kad ideš po kruh. A drugi je par opanaka porez na dohodak koji si ostvario u svojem uspješnom poslovanju. To se kroz završni račun plača državi što rade i Dinamo i Inter iz Milana. Toliko za edukaciju!

VL
SR
sramitese
15:58 07.06.2019.

ima i druga strana medalje o mamicu..npr.kad je dinamo bia za bacit i kad ga nitko od komunjara i adezeovaca..nije tija uzet ni vodit..pojavia se mamic zdravko..od koga su se svi oni dobro okoristili i k.urcili da su dinamovci i rvati..a sad ..kad se klub stabilizira tj..kad ga je mamic..uredia..tko te mamicu..j.ebe..ha..ha..tipicna rvatska prica..p.izda vam materina..lazovi..lopovi i neznalice..a sad me mos admine obrisati..ha..ha..

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
14:42 07.06.2019.

Sprema se novi viralni hit na YouTube-u

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
15:53 07.06.2019.

Mamiću,vrati se!

VL
SA
Sandy1992rud
14:55 07.06.2019.

Ovaj lopov jos nije u prdekani? Tjeraj to onda u logor ako u zatvoru mjesta nema

VL
DU
Deleted user
15:14 07.06.2019.

Dragi Maminjo , ja sam te uvjek kritizirao , al si mi ipak uvjek bio simpatican , jer bi na ovim prostorima igrali jos na mali nogomet da tebe nije bilo , a da nepricam o tisku , kad bibi tebe neko izbrriso iz povjesti bila bi to dosada do se ukakis . Ajede posto nemas gdje pobjec pokazi im da imas muda i da je tvoja ijec zakon , praljiraj se kako si i obecao !

VL
BA
banijash
18:45 07.06.2019.

Ipak je Mamic donio dosta novca Dinamu i Hrvatskoj. Nije ovo zasluzio.

VL
Avatar Optimyst
Optimyst
16:46 07.06.2019.

Bome smo daleko dogurali kad kriminalci i bjegunci pravosuđu očitavaju lekcije,postavljaju uvjete i vrše pritisak...

VL
SR
sramitese
16:42 07.06.2019.

vecina tkz.novih velikih rvata su divlji i primitivni judi..tako da ovo gazenje po mamicu je nista u usporedbi kad su bili najveci komunisti..branitelji .. i jubitelji bivse drzave a posli najveci neprijatelji i rusitelji iste..ali interesantno..uvik kad vide i ocijene..tko ce pobijediti..i evo ih odma u prve redove..politike..baluna..crkve..oni sve znaju i o pravdi i o poslu..sad samo cekam..kad svoga gradonacelnika banditica..pocnu suditi i ispitivati..koliko je rola toaletna papira uzalud potrosia..bit ce smija..zivi bili ..pa vidili..ha..ha..

VL
SR
sramitese
14:55 07.06.2019.

jedino mu priostaje servija..o kojoj je uvik lipo govoria..

VL
BA
ban
16:54 07.06.2019.

ovdje nekima je do u detalje poznata aktivnost mamica u dinamu te svoj komentar potkrepljuju cinjenicama nakon cega sam mozes ocijenit pravo stanje stvari. medjutim, govorit iz mrznje i bacati blato u lice mamica moglo bi proci jedino kod isila...sto reci. mamic nece ostat suglasan sa sudom rh te bi mogao sud potrazit na drugom mjestu, vjerovatno u straßburgu.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
15:18 07.06.2019.

Ode on u Srbiju, tamo vole Hdzeove kriminalce

VL
IG
Ilija_Gregorić
18:08 07.06.2019.

Ajde Maminjo, organiziraj još jedan atentat, možda ovaj put uspije.

VL
KA
kariola
16:51 07.06.2019.

Zdravko, ne daj se! Vješaj te se ti i Zoki, dok ima slobodnih grana u Hercegovini!

VL
KA
kariola
16:54 07.06.2019.

Treba ti sve uzeti, odnosno vratiti tamo gdje je uzeto. Jako se veselim tvojem dolasku, da te čujem kako cvilis, kukavico jedna pokvarena!

VL
BJ
BBB Jarun
14:55 07.06.2019.

Tatek se vraća kući da bude bliže bratu Zoranu. Možda ak napokon ova država prošljaka braća budu u Prisone Breaku :)

VL
LO
lolololi
16:58 07.06.2019.

uljanik,fimi media,kamensko.....a vi po mamicu.....ostetio je klub za 200 mil kn???Pa jel ga klub tuzio da je opljackan...Nije.Tocka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.