Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruke

Izborni stožer Ive Josipovića: Upozoravamo na neprimjerenu SMS kampanju HDZ-a

poruka
Foto: VL
08.01.2015.
u 16:25

Također su najavili da će ''neprimjerenu SMS kampanju prijaviti i DIP-u''

Izborni stožer predsjedničkog kandidata Ive Josipovića oglasio se priopćenjem u kojem upozorava, kako navode, ''na neprimjerenu SMS kampanju HDZ-a''.

– Ponukan brojnim pozivima građana koji su stožeru prijavili neprimjerene poruke koje im, bez njihove suglasnosti, stižu na mobilne uređaje, izborni stožer Ive Josipovića poziva HDZ da prestane s prljavom kampanjom u kojoj iznosi potpune neistine.

S broja 0989096900, s kojeg se prethodnih dana anketiralo za koga će se glasati, danas je odaslana poruka "JOSIPOVIC I MILANOVIC NAREDILI POLITICKA HAPSENJA. USTANIMO PROTIV ZLOUPORABE VLASTI!!!" kojom se želi povezati današnje privođenje aktivista Živog zida s kampanjom Ive Josipovića.

Ističemo da je Ivo Josipović još 2013. godine zatražio maksimalnu zaštitu građana kojima prijeti deložacija iz jedine nekretnine zbog ovrhe kao posljedice dugova. No, prema raspoloživim informacijama, u slučaju današnje deložacije, ne radi se o deložaciji zbog ovrhe, nego vlasničkog spora. Ako je tome tako i ako je Hrvatska pravna država, sudske se odluke moraju poštovati. Interventna policija je danas izašla na teren, prema raspoloživim informacijama, jer je prilikom prethodnog pokušaja deložacije sudskom izvršitelju prijećeno bombom.

Ovom prilikom podsjećamo da je prema aktivistima Živog zida policija postupala prema istim profesionalnim standardima i u vrijeme kada je ministar unutarnjih poslova bio Tomislav Karamarko – navodi izborni stožer Ive Josipovića u priopćenju.

Također su najavili da će ''neprimjerenu SMS kampanju prijaviti i DIP-u''. 

>> Evo što su dogovorili Ivo Josipović i Udruga Franak 

>> 'Kandidatura Kolinde Grabar Kitarović programirana je iz SAD-a'

Komentara 67

PO
portugisac
16:47 08.01.2015.

To je Stazićev broj telefona.

JS
ja sam gladan
17:26 08.01.2015.

Na ulazu u moju zgradu, lijepo piše: Zabranjeno ubacivanje letaka u poštanske ormariće. A u njima pun kufer ivinih pamfletića!

WC
wCROw
16:41 08.01.2015.

Kad god su nas skojevci spašavali najebasmo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije