Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova lokacija

Umjesto u Saboru, Predsjedništvo EPP-a u hotelu Sheraton

Andrej Plenković
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
15.11.2019.
u 18:04

Na samome bi kongresu u srijedu trebale govoriti i Angela Merkel, Ursula von der Leyen i Kolinda Grabar-Kitarović.

Europska pučka stranka, najveća i najjača europska politička obitelj u sklopu koje je i HDZ, od 19. do 21. studenoga u Zagrebu će održati Izborni kongres. Kongres EPP-a održat će se u zagrebačkoj Areni, a određeni sastanci među kojima je i Predsjedništvo, koji su se isprva trebali održati u Velikoj vijećnici Hrvatskoga sabora bit će održani u hotelu Sheraton, piše RTL.hr

Na samome bi kongresu u srijedu trebale govoriti i Angela Merkel, Ursula von der Leyen i Kolinda Grabar-Kitarović.

Hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković za vrijeme Kongresa održat će 13 bilateralnih sastanaka, među njima i s Donaldom Tuskom, Angelom Merkel, Viktorom Orbanom te norveškim, grčkim i irskim premijerima...Na Kongresu će sudjelovati 2000 sudionika iz 40 zemalja, a doći će, doznajemo, i Vitalij Kličko i Silvio Berlusconi. Sve će pratiti oko 500 predstavnika svjetskih medija.

Komentara 7

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
19:24 15.11.2019.

Najmočniji državnici cijele Europe u Hrvatskoj! A novinari pričaju samo i isključivo o nekom tamo Vučiću - koji nije punopravni član, koji nije ni pozvan i koji predstavlja zemlju koja ne znači ama baš ništa u Europi! Toliko o petoj koloni.

ŽM
željo_moja
19:34 15.11.2019.

Ovo je jedinstvena prilika za pozicioniranje Hrvatske na europskoj razini pa i šire. Nebitno je u kojoj dvorani će se Kongres održati. Bitno je samo da se održi i da se pokažemo u najboljem svjetlu.

PR
Princeza
19:02 15.11.2019.

Plenki legendo dolazi 2000 lidera iz cijelog svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije