Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA S PANTOVČAKA

Milanović odlučio: Izbori će se održati u nedjelju 5. srpnja

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
20.05.2020.
u 12:36

Izbori na biračkim mjestima u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održat će se u subotu, 4. srpnja i u nedjelju, 5. srpnja 2020. godine

Predsjednik Republike Zoran Milanović nije dugo držao naciju u neizvjesnosti. Kao što se s Pantovčaka moglo naslutiti, Milanović je vrlo brzo nakon raspuštanja Sabora donio Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor.

"Prema Odluci o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor, izbori će se na biračkim mjestima u Republici Hrvatskoj održati u nedjelju, 5. srpnja 2020. godine, a izbori na biračkim mjestima u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održat će se u subotu, 4. srpnja i u nedjelju, 5. srpnja 2020. godine", objavljeno je upravo s Pantovčaka.

Video: Domovinski pokret Miroslava Škore predstavio koaliciju sa Zelenom listom

"Odluka o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor stupa na snagu 2. lipnja 2020. godine", priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Ključne riječi

Komentara 22

IP
ISKRENI_PARTIZAN
12:46 20.05.2020.

Što se tiče rezultata svejedno je kad su, samo bi bilo bolje da su ranije da prije skinemo to sa dnevnog reda.

Avatar Osvetnik-Ernesta-Fulira
Osvetnik-Ernesta-Fulira
13:42 20.05.2020.

Jadni, mizerni administratorski crve... ako ja na komentar u kojem čovjek napiše da se ostavljaju samo komentari desne orijentacije, a oni "normalni" se brišu, odgovorim da je njegov problem u tome što ne shvaća da su komentari desne orijentacije onii "normalni", po čemu njegovo komentar zaslužuje ostati a moj ne ? Ponavljam - jadni, mizerni gubitnički crv, eto što si...

CS
Cijepio_sam_ se
12:59 20.05.2020.

Trebalo je što ranije, još mjesec i pola, slušt ćemo obećanja koje znaju da ne može ispuniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije