Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgledanija emisija

HRT objavio koliko ljudi je gledalo debatu Plenkovića i Milanovića

Milanović Plenković
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
13.08.2016.
u 12:42

HRT tvrdi kako je ta televizijska rasprava u petak navečer bila ujedno i najgledanija televizijska emisija u svojemu terminu.

Televizijsko sučeljavanje predsjednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andreja Plenkovića i Socijaldemokratske partije (SDP) Zorana Milanovića, što je organizirala Hrvatska radiotelevizija (HRT), pratilo je 12,7 posto opće populacije gledatelja (AMR), odnosno njih 521 712, priopćio je HRT.

HRT tvrdi kako je ta televizijska rasprava u petak navečer bila ujedno i najgledanija televizijska emisija u svojemu terminu. 

HRT je raspravu prenosila i na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4), na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1), na svojim mrežnim stranicama i pomoću multimedijske usluge HRT-a.

HRT u utorak 16. kolovoza započinje i s redovitim praćenjem izborne kampanje za predstojeće izvanredne parlamentarne izbore u skladu s pravilima koja je prihvatilo i odobrilo Državno izborno povjerenstvo (DIP). 

>>HDZ na Zagreb ide s najjačim adutima, na listi i dvije žene

Komentara 16

CU
cungalunga
13:08 13.08.2016.

Razorio ga Plenki

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
15:07 13.08.2016.

zoran se toliko zapetljao u laži da ga je bilo smiješno gledati

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:47 13.08.2016.

ovom je debatom milanče najviše razotkrio sebe.... toliko neuvjerljiv, izgubljen i hvata se za trivijalne stvari kako bi donekle popravio dojam da je izgubljen i svjestan da je ostao na brisanom prostoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije