Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Plenković:

'Izbori 16. srpnja? Ne, odakle vam ta informacija?'

Andrej Plenković
Anto Magzan/Pixsell
26.05.2017.
u 14:24

Plenković je to izjavio danas u Muzeju Mimara gdje je sudjelovao na Međunarodnoj konferenciji "Budućnost Europe – Sigurnosni i politički izazovi"

Premijer Andrej Plenković opovrgnuo je u petak medijska nagađanja kako, ukoliko ne skupi većinu, razmišlja o 16. srpnja kao datumu parlamentarnih izbora.

"Ne. Otkud vam ta informacija?",  odgovorio je premijer novinarima upitan da li je 16. srpnja datum parlamentarnih izbora o kojem razmišlja ne uspije li skupiti većinu.  

Plenković je to izjavio danas u Muzeju Mimara gdje je sudjelovao na Međunarodnoj konferenciji "Budućnost Europe – Sigurnosni i politički izazovi".

Ponovio je i kratko i kako će razgovore s parlamentarnim strankama voditi u tišini do kraja drugog kruga lokalnih izbora, te naglasio kako "neće ići u širu rekonfiguraciju Vlade".

"Nakon drugog kruga", bio je kratak odgovor i na sva pitanja koja su mu novinari pokušali postaviti vezano uz imenovanje novih ministara i parlamentarne većine.

Nagađanja o mogućim parlamentarnim izborima 16. srpnja pojavila se ovih dana u medijima. 

Komentara 18

DU
Deleted user
11:50 26.05.2017.

Kad god budu izbori, HDZ nadmoćno pobjeđuje. Koalicija SDP-a i Mosta će se zadovoljiti oporbenim klupama na nove četiri godine.

HR
Hrvatska
11:21 26.05.2017.

Samo naprijed Plenki.

MI
Mimizo
11:48 26.05.2017.

plenki idi na izborte i pometi konkurenciju imat ćeš sam večinu tako da ti priljepci neće ni trebati i to bi bila Božija pravda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije