Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Izbor za Miss Slavonije i Baranje: Najljepše na prijemu u Gradu i Županiji

miss,izbor ljepote
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
20.06.2014.
u 15:50

Najljepše Slavonke i Organizacijski odbor primili su dogradonačelnik Hrvoje Andrić u Gradskoj upravi, te župan Danijel Marušić i dožupanica Dunja Magaš u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije.

Već dvadeset i treću godinu za redom u organizaciji Brodskog udruženja za mlade i najmlađe (BUMN) Slavonski Brod je domaćin izbora za Miss Slavonije i Baranje, a koji će se održati u subotu 21. lipnja u dvorani Hotela "Art".

Tom prigodom najljepše Slavonke i Organizacijski odbor primili su dogradonačelnik Hrvoje Andrić u Gradskoj upravi, te župan Danijel Marušić i dožupanica Dunja Magaš u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije. Djevojkama koje ovoga vikenda borave u Slavonskom Brodu i dolaze s područja cijele Slavonije poželjeli su ugodan boravak u gradu, uspjeh na natjecanju, te ih prigodno darivali crvenim ružama.  

Dvanaest djevojaka koje će se natjecati za laskavu titulu najljepše su:  Amalija Bojić (24) iz  Sibinja, Marija Draksler (21) iz  Valpova, Gabriela Baketarić (18) iz Slavonskog Broda, Anamarija Lovrenčić (19) iz Podravskih Podgajaca, Kristina Cerančević (21) iz Ivankova, Tamara Buljević (19) iz Čepina, Marina Orban (20) iz Vinkovaca,  Pamela Ozuška (19) iz Gornje Vrbe, Ivana Ileš (24) iz Hrastina,  Anamarija Burg (18) iz Vrbanje, Ivona Pavičić (18) iz Slavonskog Broda i Monika Andrijanić (18) iz Slavonskog Broda.

>>Seksi novopečena Miss Amerike može vas i pretući!

Komentara 1

DU
Deleted user
17:15 20.06.2014.

Neće ove snaše tamburaše, one bi nogometaše. Preko izbora do dukata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije