Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubodna rana

Izboli mladića (24) ispred kafića u Sinju

policija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
05.08.2019.
u 07:08

Prevezli su ga u bolnicu.

Mladić (24) rano jutros oko 4.45 teško je ozlijeđen ispred jednog kafića u Sinju.

Kako je izvijestila policija, na tijelu ima ubodnu ranu, javlja 24 sata. 

Prevezli su ga u bolnicu. 

U službene prostorije dovedena jedna muška osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:45 05.08.2019.

Cini mi se da je vrijeme da u Hr postroze zakone, za ubode nozem, oduzimanje tudjeg zivota vatrenim oruzjem i sl. Treba uvesti najstoze kazne (dozivotna robija i/ili smrtna kazna).

Avatar future Gohan
future Gohan
15:00 05.08.2019.

Ja več neko vrijeme obilazim širokim lukom mjesta za izlazke pred kojima i u kojima stoje redari... hvala lijepa... tzv redari su postali nasilnici koji provode neku svoju pravdu, neka svoja pravila, po simpatijama ili i sl.. veoma su česti u upotrebi nasilja, tako da ovdje se radi o tome, tzv redar je iscipelario dotičnog, malo se bahatio, mislimo da je uhvatio Boga za muda jer je na toj "funkciji"... no pravda kad tad dođe.... vjerujem da ubuduće, ako bude bio redar, biti će miran...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije