Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPIO PREŽIVJETI

Izbola supruga zbog fotografija 'druge žene' u mobitelu pa otkrila pravu istinu

Ilustracija
Reuters/PIXSELL
26.01.2021.
u 12:27

Juan je policajcima objasnio kako je fotografije našao među e-mailovima te ih '''skinuo'' na mobitel.

Meksička policija dobila je prošlog tjedna prijavu o obiteljskom nasilju u okrugu Cajeme u saveznoj državi Sonora. Dolaskom na mjesto događaja uhitili su ženu koja je nožem izbola svog supruga.

Žena, koju je policija identificirala kao Leonora R, nožem je izbola supruga zbog ljubomore nakon što je na njegovu mobitelu pronašla stare fotografije na kojima suprug Juan N vodi ljubav ''s drugom ženom''. No, Leonora nije odmah shvatila da je na tim starim fotografijama upravo ona.

Kada je vidjela fotografije, uzela je nož i nije suprugu dala vremena da objasni o čemu je riječ. Počela ga je ubadati po tijelu vrijeđajući ga. Juan je uspio izbiti nož iz ruku žene te joj je tada objasnio da je na fotografijama ona. Leonora se navodno nije mogla prepoznati jer su fotografije nastale dok je bila mlada, mršavija i našminkana. Juan je policajcima objasnio kako je fotografije našao među mailovima te ih skinuo na mobitel, javlja Daily Mail.

Policija je uhitila Leonoru koja je završila iza rešetaka gdje čeka optužnicu, a Juan je prebačen u bolnicu, gdje se oporavlja.

Pogledajte i video: Studenti zgranuli Britance – nasred livade organizirali grupno grudanje

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria5
16:08 26.01.2021.

U toj pokrajini se ubijaju za dobro jutro. Povod je nebitan, a prednjače narko karteli. Izgleda narod to tamo voli, folklor

BE
Beskucnik
07:40 27.01.2021.

#spasime #nisisama #nisitrazila , zene postaju luđe no obicno , uskoro ce trebat sigurna kuća za muske na svakom cosku

SI
sisavac
13:52 26.01.2021.

e ovakvu ženu moraš voljeti, ne vjeruje ti ni kad je na snimkama ona sama! sad slijedi pomirenje u velikom stilu... ljubav je najjači osjećaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije