Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLIN

Izbodeni muškarac preminuo u bolnici, uhićena žena

U Solinu ubijen mladić, jedna osoba privedena
Foto: PIXSELL/PIXSELL
09.10.2019.
u 22:22

U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje nakon čega bi se trebale saznati sve okolnosti događaja.

Tridesettrogodišnji muškarac preminuo je u srijedu navečer u KBC-u Split nakon što je prethodno u Solinu zadobio ubodnu ranu, izvijestila je splitska policija.

Policija je zbog tog događaja uhitila žensku osobu. Događaj se zbio oko 20,30 sati, a dojava je policiji stigla u 20,40 sati.

Još se ne zna kako je došlo do teškog ozljeđivanja muškarca, kao ni u kakvom je odnosu s njim bila uhićena ženska osoba.

U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje nakon čega bi se trebale saznati sve okolnosti događaja.

Ključne riječi

Komentara 4

RE
reborn
09:54 10.10.2019.

Evo ti ga na, rodno uvjetovano nasilje... Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova (ili rodova, nemam pojma kako se osjeća) sigurno najoštrije osuđuje ovaj događaj.

JO
Journalist007
22:41 09.10.2019.

A di je Istanbulska za muškarce?

DU
Deleted user
14:32 10.10.2019.

Pretpostavljam da je mlada žena već u sigurnoj kući... Sigurno je bidna puno propatila.. A još i udovica postade tako mlada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije