Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Izbjegavao vozilo pa se zabio autobusom u ogradu

Nesreća
Foto: Pixsell
1/5
28.08.2010.
u 13:13

U autobusu je bilo 20 putnika no srećom nitko od njih nije ozlijeđen, kao ni vozač autobusa.

Oko 11.30 sati autobus autoprijevoznika Varaždin zabio s u ogradu trgovine poljoprivrednih strojeva u mjestu Lužan. U autobusu je bilo 20 putnika no srećom nitko od njih nije ozlijeđen, kao ni vozač autobusa. Po putnike je stigao drugi autobus, koji ih je prevezao u Zagreb.

Vozač autobusa Josip Sakač nije bio pod utjecajem alkohola. Kaže da je za nesreću krivo vozilo ispred njega.

- Mislio sam da ce vozač skrenuti lijevo, no odustao je i mogao sam ili na pokupiti njega ili ga pokušati izbjeći što sam i učinio, a na kraju sam pogodio pogodio ogradu, rekao je vozač.

Na autobusu je oštećen branik, retrovizor i prednje staklo, a ograda ispred trgovine je djelomično srušena.

Komentara 3

AN
antikorumpirani
15:16 28.08.2010.

sličan slučaj je imala i moja tetka samo što je njoj vozač kamiona malo(VIŠE)presjekao zavoj a ona da nebi u njega skrene u kanal i razbije automobil 25000kn štete.a u policiji su rekli da bez tablice kamiona ne mogu ništa umjesto da ga sustignu

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
07:20 29.08.2010.

joj kako je gadno kad dođe do nesreće na cesti :\'(

TR
Tripoli
10:07 29.08.2010.

a trebalo bi malo vidit i kako voze ti vozaci buseva?!...ovi ATP Varazdin su koma ziva,govorim iz iskustva jer cesto s njima putujem....ako je ovaj ispred htio skrenit lijevo..bus je trebao stat iza njega ili?....ako je i odustao... nastavio se kretat dalje..i ne kuzim sta je ovaj izbjegavao??a najbolje od svega mi je izjava vozaca ..da je on \"mislio\"...pa sta ti imas mislit za nekog drugog.....?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije