Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POLJU MASLINA

Izbio požar usred šibenskog kvarta: 'Na istom mjestu gorilo je i jučer, netko podmeće'

požar u Šibeniku
Foto: Juraj Filipović
1/5
04.08.2021.
u 18:19

Iako je plamen u jednom trenutku dosezao i 5 metara visine automobili i obližnji objekti nisu oštećeni

U srijedu oko 17:40 izbio je požar u Šibeniku u naselju Vidici.

Vatra se rasplamsala na predjelu zvanom Rasadnik gdje su polja maslina.

Na teren su stigli šibenski vatrogasci s tri vozila, a zbog pristupačnosti terena i otvorenog plamena uz jednu od važnijih šibenskih prometnica požar je vrlo brzo stavljen pod kontrolu.

Vatrogasci na licu mjesta nisu htjeli špekulirati o tome je li požar podmetnut, ali kazali su da je svakako znakovito da je na istoj lokaciji požar izbio drugi dan za redom.

Izgorjele su dvije livade i nekoliko stabala maslina. Iako je plamen u jednom trenutku dosezao i 5 metara visine automobili i obližnji objekti nisu oštećeni.

Razgovarali smo i sa stanovnicima Vidika koji redom tvrde kako je riječ o podmetnutom požaru.

"To će službeno utvrditi policija, ali prije bih rekao da je ovdje riječ o nerazjašnjenim imovinsko-pravnim odnosima i tjeranju nekog inata među susjedima", kazao nam je Šibenčanin Zdravko.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
Krotila
18:48 04.08.2021.

Polomite mU sve prste!

BE
berija
20:16 04.08.2021.

Među poljem maslina? Valjda u polju maslina ili među maslinama? Među poljem maslina!!! Sad me blokiraj da prikriješ nepismenost novinara VL-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije