Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Osijeku

Starica (87) stradala u požaru koji je izbio na štednjaku

PU osječko-baranjska
16.04.2021.
u 11:55

Požar je buknuo oko 10 sati u stanu u vlasništvu 87-godišnjakinje

U požaru koji je izbio u četvrtak oko 10 sati u stanu u Osijeku, smrtno je stradala 87-godišnja vlasnica.

- Obavljenim očevidom policijskih službenika PU osječko-baranjske isključen je tehnički uzrok nastanka požara te je utvrđeno da se požar s plinskog plamenika štednjaka proširio na prostoriju kuhinje, koja je djelomično opožarena - izvijestila je PU osječko-baranjska.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne profesionalne postrojbe Grada Osijeka.    

- U unutrašnjosti opožarenog stana pronađeno je tijelo smrtno stradale 87-godišnje vlasnice, čiji će se uzrok smrti utvrditi obdukcijom u Kliničkom bolničkom centru Osijek. U požaru je nastala materijalna šteta oko 7.000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju - dodala je policija.

- Po dojavi da gori stan u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića 8 na prvom katu, u kojem se nalazi jedna osoba, vatrogasci su izišli s jednim navalnim vatrogasnim vozilom, autocisternom i devet vatrogasaca. Po dolasku, zatekli su otvorena vrata jednosobnog stana, a u kuhinji su na nagorjelom naslonjaču pronašli preminulu stariju žensku ospbu – navode u JPVP-u Grada Osijeka.

Uz naslonjač se nalazio, nastavljaju, štednjak na plin i struju, a na njemu su bili posuda za kuhanje kave te još jedna manja posuda za kuhanje.

- Štednjak je u trenutku našeg ulaska bio isključen. U cijeloj kuhinji vide se tragovi gašenja požara aparatim za početno gašenje požara. Po izjavi prvog susjeda, gašenje je izveo on. U kuhinji je bio razveden i plin, a u njoj se nalazila i plinska peć te protočni bojler – navode dalje vatrogasci.
 

Šok u Zaprešiću: Kokain skrivali i preprodavali u vrtiću, 10 osoba uhićeno


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije