Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL RADISSON BLUE

Izbio požar u hotelu u Splitu, jedna osoba ozlijeđena

Požar u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
01.06.2019.
u 14:30

U gašenju ovog požar, koji je izbio oko 6,15 sati, sudjelovalo je 15 vatrogasac i pet vatrogasnih vozila

Jedna je osoba ozlijeđena u požaru koji je u subotu ujutro izbio u sobi na 7. katu Hotela Redisson Blu kojeg su brzom intervencijom vatrogasci uspjeli ugasiti, doznaje se u splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Ozlijeđena osoba je zadobila opekline na čelu i otpremljena je u bolnicu, ali ne radi se o težoj ozljedi, rekli su splitski vatrogasci.

U gašenju ovog požar, koji je izbio oko 6,15 sati, sudjelovalo je 15 vatrogasac i pet vatrogasnih vozila.

Kako su rekli splitski vatrogasci, vatra je ugašen oko 7 sati, a na terasi hotelske sobe, koja je bila zahvaćena požarom, nastala je materijala šteta.

Požar na deponiju komunalnog otpada u Totovcu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije