Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Izazvao tri prometne nesreće, u automobilu imao i pušku (video)

nesreća
Anto Magzan/PIXSELL
25.01.2010.
u 14:00

Policija je danas izvijestila da se teško ozlijeđeni muškarac još uvijek nalazi u KB Dubrava. Također, za vrijeme jučerašnjeg očevida ispod stražnjeg sjedišta njegova passata pronađena je puška i streljivo.

Dvije osobe ozlijeđene su u tri prometne nesreće na autocesti A4 Zagreb-Goričan jučer oko 12.30 sati zbog 56-godišnjeg S.B. iz Sesveta koji je od naplatnih kućica u Svetoj Heleni vozio u krivom smjeru.

Svojim VW passatom 56-godišnjak je došao do Svete Helene, polukružno se okrenuo, i ušao u trak koji vodi prema Varaždinu. No, on je odlučno vozio u suprotnom smjeru prema Zagrebu.

Policija je danas izvijestila kako se muškarac još uvijek s teškim ozljedama nalazi u KB Dubrava. Također, za vrijeme jučerašnjeg očevida ispod stražnjeg sjedišta njegova passata pronađena je puška i streljivo. 

Naletio na ford 
Na 81. kilometru autoceste naletio je na ford focus zagrebačkih registracija kojim je upravljala 35-godišnja M.R. Ozlijeđena djevojka je prevezena u KBC Dubrava te je ubrzo puštena na kućnu njegu. Ali “odlučnog” vozača ovaj frontalni sudar nije zaustavio.

Samo kilometar dalje zabio se u VW polo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 64-godišnji T.P. Polo je sletio s ceste, na sreću nitko nije ozlijeđen. Izbjegavajućii direktni sudar, polo je skrenuo udesno te je prednjim lijevim dijelom naletio na stražnji desni dio fiata brave varaždinskih registracija koji je  vozio N.V. (32) nakon čega je polo izletio na travu.


56-godišnjak je vozio i dalje. Zadnju nesreću izazvao je na 86. kilometru. Zabio se u citroen jumper krapinskih registracija i prisilno “stao”.

Naime, njegov passat sletio je u kanal pokraj ceste, a jumper, u kojem se nalazio 28-godišnji S.Š., zaustavio se u zaštitnoj ogradi. U slijetanju s ceste koje ga je i zaustavilo, ozlijeđen je pa je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, a zbog prometne nesreće promet između Popovca i Svete Helene u smjeru Varaždina odvijao se preko OMV-ove benzinske postaje.

Policija je HAC-u jučer u 12.23 sati javila da vozač passata na autocesti Zagreb-Goričan vozi u pogrešnom smjeru.

Obavijest na radiju
U HAC-u kažu kako su odmah po dojavi policije, a sukladno svom protokolu u takvim situacijama, ostale vozače na toj autocesti preko drugog programa Hrvatskog radija obavijestili o vozaču koji vozi u pogrešnom smjeru.

Signalizacija je na toj dionici promijenjena te je brzina vožnje ograničena na 40 kilometara na sat, a vozači su preusmjereni da voze desnim trakom. HAC-u je za to trebalo između četiri i pet minuta tijekom kojih je vozač passata izazvao tri nesreće.

Komentara 30

OB
-obrisani-
21:02 25.01.2010.

U 15 dana rada sam zaradio MJESEČNI prihod u iznosu od 8743 kuna! Jedanostavno se besplatno prijaviš, slijediš upute i gledaš kako ti se povećava iznos na bankovnom računu!!! Super web stranica ---> www.gdi-wealth.ws

OB
-obrisani-
15:22 25.01.2010.

Krivi su ovi što su vozili u ispravnom smeru. Kako su se oni usudili voziti u ispravnom smeru kad u ovoj zemlji već godinama svi voze u pogrešnom smjeru? Dakle, ispravno je pogrešno i obrnuto. Biti normalan u ovoj zemljizemlji je već duže vrijeme nenormalno i to ne samo na cesti, već uopće ▄▀▄▀

OB
-obrisani-
19:39 25.01.2010.

Oružana potjera ili slućajnost! Na slici nadzornih kamera vide se dva auta koja se polukružno okreću. Prvo auto poslije okretanja ide pravim smjerom, a drugo ga prati ali pogrešnim smjerom. Drugo auto je imalo pušku sa sobom. Da li je htio gađati ga iz suprotne trake !????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije