Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen mladić (19)

Izazvao nesreću i smrt suputnice pa inscenirao da je i on bio samo putnik

policija
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
08.12.2017.
u 10:29

Kada je policija stigla na mjesto nesreće, 31-godišnjak je sjedio na mjestu vozača, a 19-godišnjak i 20-godišnjakinja su, činilo se, bili putnici

Pritvorskom nadzorniku predan je 19-godišnjak koji je automobilom sletio s ceste u Kuševcu kod Đakova 2. prosinca, pri čemu je poginula 20-godišnja putnica.

Pritvoren je jer je inscenirao pred policijom kako je i on bio samo putnik. Kada je policija, naime, stigla na mjesto nesreće, 31-godišnjak je sjedio na mjestu vozača, a 19-godišnjak i 20-godišnjakinja su, činilo se, bili putnici.

Svi su ozlijeđeni, a najteže djevojka koja je sutradan i preminula u bolnici. Policija je potom i službeno izvijestila kako 31-godišnjaku slijedi kaznena prijava. No, već dan nakon nesreće, posumnjali su u to tko je zaista vozio.

Uslijedilo je opsežno istraživanje i ispostavilo se kako je automobilom s ceste sletio zapravo 19-godišnjak. Pokušavao je izbjeći, doznajemo, kaznenu odgovornost, no ostaje nejasno zašto je 31-godišnjak pristao preuzeti krivnju. Policija nije iznijela te okolnosti. Njih dvojica, inače, nisu u rodu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije