Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
40 12°C
 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  Antifašisti su 1945. masovno likvidirali ranjenike, bolesnike i osoblje zagrebačkih bolnica. Antifašisti su 1991. napravili to isto u Vukovaru. Antifašisti su 1945. nakon rata masovno likvidirali (tad već bivše) ratne zarobljenike, zazidavajući ih u napuštenje rudnike ili su ih zatrpali ... prikaži još! u tenkovske rovove. Antifašisti su 1995. to isto napravili u Srebrenici. To je ista vrsta ljudi, ista ideologija, isti modus operandi, isto mentalno stanje.

 • bakulušić:

  Više nema ni fašizma ni antifašizma. To je povijest o kojoj se može razgovarati. "Antifašizam" i Domovinski rat su suprotnosti i Domovinski rat je posljedica djelovanja "antifašista" i njihovih saveznika. Domovinski rat je obrana od njihova djelovanja. U Domovinskom ratu ... prikaži još! je obranjena Hrvatska a "antifašisti" su ostali jer posao nije temeljito obavljen.

 • Neo001:

  titovi tako zvani natifašisti su dezerteri koji su pobjegli u šume i gore odakle su provocirali patnju i likvaidacije nedužnog naroda, a nakon rata kukvice su izašle iz mišjih rupa i počinili grozne masozvne zločine.

Još iz rubrike Vijesti

raketa
Kobno lansiranje

Htio je dokazati da je zemlja ravna ploča. Poginuo u raketi koju je sam napravio

Potres u Turskoj
poslane spasilačke ekipe

Snažan potres na tursko-iranskoj granici: Sedam mrtvih u Turskoj i 25 ozlijeđenih u Iranu

3
Na brodarici spalili krnju s likom Zorana Milanovića
pokladna povorka

Na Brodarici kao Krnje spaljen Milanović. Gradonačelnik Burić: To je neprihvatljivo

44