Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jama Jazovka
Povratak na članak

Izaslanica predsjednice: 'U Hrvatskoj ne postoji fašizacija društva'

- Mi ovdje i na drugim stratištima svoga naroda ne žalimo za propalim državnim tvorevina koje god one bile, jer svoju državu imamo - kazala je Bruna Esih.

Komentari 43

IV
ivaba
00:12 23.06.2015.

Apsolutno je u pravu izaslanica predsjednice Grabar Kitarovic.........u Hrvatskoj NEMA nikakve fasizacije, nego se odredene grupe i pojedinci silno trude Hrvatsku prikazati u negativnom svjetlu da bi opravdali svoje zlocine i sprijecili izlazak istine koja se dugo skrivala i krivotvorila u Jugoslaviji............nitko ne negira NDH i ustase ali povijest su pisali oni koji su napravili uzasne zlocine onako kako je njima odgovarala......vidimo sto pokusavaju napraviti od Domovinskog rata i da imaju istu mogusnost kao u proslosti mozemo zamisliti sto bi napravili od 90-tih i kako bi ta povijest izgledala...........

VL
LA
LaurenceofArabia
00:09 23.06.2015.

Hvala. Konacno malo zdrave pameti i uravnotezenosti.

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
23:54 22.06.2015.

Konacno, evo vidite kako se moze objasniti sto se ustvari slavi: - " danas "veliča Tito, jugoslavenstvo, zvijezda petokraka i drugi simboli pod kojima se ubijalo bez suda i zakona" - i to je to.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
01:14 23.06.2015.

Hrvatska je čini mi se bogatija za šumsku endemsku vrstu, zvanu "Shumadinus partizanus debilicus".

VL
KS
Ksantipa
09:23 23.06.2015.

gospođa izaslanica se trebala samo malo okrenuti oko sebe i naćuliti uši.

VL
JU
Just4theThrill
01:28 23.06.2015.

Svaka čast izaslanici Bruni Esih, prava je osoba da oda pijetet žrtvama jer barata znanjem o povijesti i suosjećanjem i definitivno je primjer dostojanstva na koji bi se mnogi mogli ugledati i naučiti nešto pa da iduće obljetnice ne obilježavajuu na neprimjeren način kao jučer Vulin i Pupovac. Ipak, predsjednici je ovdje bilo mjesto da oda počast žrtvama komunističkog režima a u Brezovicu je trebala poslati izaslanika iako je i tamo održala primjeren govor i otvoreno im rekla da ne pristaje na miješanje i izjednačavanje krušaka i jabuka (komunizma i antifašizma).

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
02:15 23.06.2015.

Servi, nema gore kada vas ubija duša koja vam je mogla oprostiti.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
01:46 23.06.2015.

Serve treba uništiti i Romima dati nezavisnu državu.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
01:35 23.06.2015.

Samo bolestan Hrvat može braniti antifašiste koji su ubijali svoje bez suda, to su bili narodi "bratsva i jedinstva"...hahahhahahahaha, smrt vama "burazima".

VL
AN
anticenzura
08:20 23.06.2015.

Ta ocito nikada krocila nogom medju civilizirani svijet nije. Njoj je to prirodno i normalno stanje da se rulja drevi po stadionima, i proklamira iz sveg grla ''Za dom spremni'', da im Tupson ne smije preko grane, da im Simunica izbace sa Svjetskog Prvenstava radi velicanja ustastva, da se dizu spomenici ustaskim generalima po drzavi, da popovi drze misu Pavelicu i sto cuda. Tako su i naciste ignorirali, dok Europa nije osvanula jedan dan pod logorima, ali je vec bilo kasno.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
01:50 23.06.2015.

Počinjem se protiviti lustraciji, treba ih bez suda rasčerečit, odvuć iz života kao papak sa svinjske noge.

VL
Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
04:14 23.06.2015.

Kako kaže starohrvatska " bolje mu krampom razbit glavu neg ga tri puta gađat cjvanicom.

VL
BU
Bubalamala
09:42 23.06.2015.

Dobivamo kritike iz cijeloga svijeta zbog ustaštva ali to nikako da stigne do Pantovčaka !

VL
Avatar man_cro
man_cro
02:12 23.06.2015.

S obzirom da je i Bashar al Assad dio svjetske koalicije u borbi protiv zla ISILA-a, očekujem da i njega povijest zapamti kao pozitivca. Baš kao i naše komuniste.

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
09:10 23.06.2015.

...i onda je svizac smotao cokoladu!

VL
HA
havrda
19:40 24.06.2015.

Ne, ne postoji fašizacija društva. Postoji samo skupina imovinskih branitelja koji se osjećaju "povrijeđeni" u egomanijakalnom apetitu da napušu broj branitelja s 500.000 na milijun, pa onda vade plinske boce i granate da pokažu koliko vole svoju domovinu. Zatim je tu skupina koji uz predsjednicu s desnicom u zraku na utakmici urlaju da su spremni za genocid, a ona to zove "fantastična atmosfera", pa su tu kanadski popovi koji truju mlade s pričama da silovane žene ne mogu zatrudnjeti, pa su tu bosanske pendrekuše iz Kanade koje pred EU parlamentom najavljuju "čišćenje dvorišta od zna se koga", pa su tu australski "klokan-führeri" koji na stadionu dižu ručce i zovu na čišćenje, pa kojekakvi "sekuriti" šefovi koji utaje 2 mil kuna poreza i drže zaposlenike na minimalcu a dižu šatore kao diverziju, pa su tu oni koji crtaju kukaste križeve, U-ove i kojekakve brojke tipa 88. I naravno da sve to ide u svijet, da o tome pišu novine, od američkih, preko njemačkih do australskih. Ne, nema fašizacije. U Rvatistanu to je nacionalni folklor.

VL
Avatar narozi
narozi
10:47 23.06.2015.

Hajmo usporediti koliko je ubijeno naroda od ustasa a koliko od komunista- pa onda mozemo poceti temu govora.

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:31 23.06.2015.

Mogla je ovo i pricjednica objavit nije nama nepoznato da se ona ugodno osječa u društvu gdje su Bujica, Tumpson i drugi njima slični gdje se pjeva ZDS, u Boj..... svi če purani za te život dati i druge gluposti

VL
FI
Fisherman
10:57 23.06.2015.

Glupsoni koji komentiraju ovaj clanak a placeni od komunjara neka pogledaju kako je uredeno navodno stratiste u sumi Brezovica a kako je uredena Jazovka i sve ce im biti jasno.Hrvati su prihvatili da su pocinili neke egzekucije ali komunisti ocito jos nisu.Oni su svjetlo kako to vole reci, sve dok ne pogledas u mrak Jazovke i slicnih jama onda vidis da tog svijetla zapravo nikad nije ni bilo...oko njih se siri miris mrznje i raspadajucih tjela.Sotone su oni a ne svijetlo.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:39 23.06.2015.

Komunistički se zločini napokon moraju rigoroznije prikazivati i osuđivati...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.