Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECIDIVIST

Muškarca pustili iz zatvora, evo koliko mu je trebalo da se vrati iza rešetaka

Zatvor
Foto: Reuters/Pixsell
07.04.2019.
u 08:49

Zatvorenik je nakon puštanja sumnjivo hodao po parkiralištu zatvora, a u jednom od parkiranih automobila je i mirno sjedio.

Neki ljudi baš i ne znaju uživati u slobodi koja im je dana, a nevjerojatan slučaj s Floride to dodatno potvrđuje.

Tridesetčetverogodišnji Casey Michael Lewis pušten je iz zatvora zbog pokušaja provale u vozila, no nekoliko minuta kasnije ponovio je prekršaj zbog kojeg je i završio u zatvoru, prenosi Daily mail.

Sumnjivo ponašanje privuklo je pozornost zaštitara, a nakon što je uvidio da otpušteni zatvorenik kod sebe ima cigarete i novac to mu je postalo još sumnjivije.

Službenik koji ga je na kraju uhitio rekao je da je osuđenik kod sebe imao iPhone 7, oko 550 dolara, debitnu karticu, vozačku dozvolu te četiri kutije cigareta.

Pijan i nadrogiran razbijao retrovizore na autima pa mu se jedan vozač brutalno osvetio

Ključne riječi

Komentara 5

VO
vorda400
11:18 07.04.2019.

A imao je dobru ekipu u zatvoru pa je našao način da se vrati nazad

AE
Aedes2017
09:09 07.04.2019.

Koliko Hrvata ,da su u zatvoru,ne bi ni pomisli izaći van ! Vani ste,u ovoj Hrvatskoj ,manje slobodni,više gladni, nesigurniji za život i zdravlje ! Zatvorski sustav u Hrvatskoj je jedan od naj boljih, naj humaniji u Evropi !

HU
hudarupa3
21:17 07.04.2019.

Ima drukčiji mentalni sklop, uzima ono što mu treba, problem je u zakonu koji nije prilagođen njegovom načinu razmišljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije