Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državnoodvjetničko vijeće

Izabrana varaždinska državna odvjetnica i imenovane dvije Cvitanove zamjenice

Dinko Cvitan
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/2
13.03.2018.
u 20:56

DOV je priopćio da je na istoj sjednici koja se održavala u ponedjeljak i utorak prihvatio Izvješće o svome radu u 2017. godini.

Državnoodvjetničko vijeće (DOV) odlučilo je da je Biserka Šmer-Bajt najbolja kandidatkinja za županijskoga državnog odvjetnika u Varaždinu, dok je za zamjenice glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana za potrebe rada Kaznenog odjela imenovalo županijsku državnu odvjetnicu u Zagrebu Sani Ljubičić i županijsku državnu odvjetnicu u Bjelovaru Kseniju Pavić.

Tužiteljice Ljubičić i Pavić izabrane su pošto su na listi prvenstva, između osam kandidata osvojile najviše bodova iz ocjene obnašanja dužnosti, razgovora i provjere znanja.

Vijeće nije donijelo odluku o imenovanju jednog zamjenika glavnog državnog odvjetnika za potrebe rada Građansko-upravnog odjela.

DOV je priopćio da je na istoj sjednici koja se održavala u ponedjeljak i utorak prihvatio Izvješće o svome radu u 2017. godini.

Komentara 10

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:02 13.03.2018.

DORH, to su oni koji štite udbaše?

PR
prajdali100
21:52 13.03.2018.

Pa tko drži tog Cvitana i njemu slične spodobe !!!? Jadni ti smo...

RI
rimac444
22:20 13.03.2018.

Ne dirajte udbaša cvitana i sličnu gamad, jer je ta gamad zaštićena, drži pravosuđe, brojne institucije, medije da može terorizirti narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije