Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris Milošević
Povratak na članak

Izabran novi predsjednik Srpskog narodnog vijeća, Pupovac predsjednik Savjeta SNV-a

Kako o izbornoj skupštini izvještavaju Novosti, u uvodnom govoru Milorad Pupovac je naglasio da su za SNV-om i srpskom zajednicom četiri turbulentne godine.

Komentari 20

DU
Deleted user
19:47 13.07.2019.

Milorad Pupovac – istovremeno član Savjeta koji dodjeljuje milijune proračunskog novca, predsjednik udruge koja prima milijune i član Saborskog odbora koji kontrolira troše li se milijuni opravdano. I nije to sve. G. Pupovac je istovremno potpredsjednik stranke koja je dio vladajuće koalicije koja odlučuje o tome koliko će se novaca dodjeljivati udrugama i nevjenčani suprug potpredsjednice Hrvatskog novinarskog društva i kolumnistice Jutarnjeg lista koja redovito kritizira one koji kritiziraju njezinog dragog.

VL
Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
19:45 13.07.2019.

Srecan mu rad. Zelim mu da obnovi srpsku populaciju u Lici, Baranji, zapadnom Sremu, Slavoniji, Krbavi, i svim mestima koje je ranije naseljavao srpski narod. Neka mu prvi zadatak bude da populaciju Srba podigne na predratni nivo, preko 600.000, a onda idemo u nove pobede.

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
17:40 14.07.2019.

kninski i vukovarski srbi opet milosevica slijede...

VL
ZN
znamistinu
12:34 14.07.2019.

Pupovac laze. Vecina Srba u RH nisu Srbi nego pravoslavci Hrvati, tek je manji dio pravih etnickih Srba. Ljudi dolaze polako sebi. Nego kada ce Pupi u zatvor zbog kriminala i umjesanosti u ubojstvo dr Sretera?

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:38 14.07.2019.

Ako je po prezimenu ,ne bi nam trebalo bit pretesko sredit stvari s njima

VL
Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
19:58 13.07.2019.

Upravo ono sto je trebalo. Novi Milosevic da povede srpski narod.

VL
DU
Deleted user
19:55 13.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, potvrdilo se najgrublji način ono što stalno tvrdim - da je Pupovac dr, Milojko vječni ugroženik i neizmjerni patnik. Eto , njegovi vlastiti sunarodnjaci ispirili ga nemilosrdno i beobzirno s vrha SNV-a tvrdeći da im ga je već puna kapa. Kako se dr. Milojko sada ne bi barem za 57,84 posto osjećao ugroženije i napaćenije nego jučer.?! A kako li će tek osjećati za nešto više od godinu dana kad HDZ izgubi parlamentarne izbore i dr. MiLojko prestane biti njegov koalicijski partner? O tome je bolje ne razmišljati jer će to biti vrhunac "refašizacije i reustašizacije Hrvatske" u kojoj za dr. Milojka neće biti mjesta. Kaj god! Nismo mi te sreće da se tek tako otarasimo dr. Milojka. On će i dalje strpljivo podnositi ugroženost i patnju dok mu pritječe dosta "ustaških" kuna. Pa to ti je moj životije.

VL
MS
mala_sova
19:29 13.07.2019.

Pupovac je shvatio da je u godinama, a ima previše funkcija i više ne stigne sam, mora voditi vladu, nevladin sektor, HDZ, vladajuću Sutjeska-koaliciju...

VL
ŠT
ŠtoReći
19:40 13.07.2019.

nije .... nego se pas ....

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:27 13.07.2019.

Imam samo jedno pitanje za dotičnika: Kad se mislite integrirati u hrvatsko društvo prihvaćajući tako Hrvatsku kao jedinu Domovinu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.