Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HBK
Povratak na članak

Izađite na izbore na dobro naraštaja koji dolaze

Komisija Iustitia et Pax Hrvatske biskupske konferencije pozvala je sve birače da izađu na izbore za Europski parlament u nedjelju 26. svibnja

Komentari 6

Avatar alexandarkeller
alexandarkeller
06:45 23.05.2019.

Izađite na izbore i potrgajte svoj listić,a za dobro naraštaja koji dolaze pinklec na leđa,pa pravac Zapad,Sjever...a uskoro će i Istok biti bolji od nas...ako već nije.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
02:20 23.05.2019.

Kmetovi na koljena i budite bogobojazni.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
07:16 23.05.2019.

potjerajte vi iz prvih redova likove koji potkuplju zastupnike,koji u petak dignu ruku za zakone koji ljude ostavljaju bez egzstecije,subotu provedu žderuć,ločuć i orgijajuć a u nedjelju su na ,,domjenku,, s župnicima ,biskupima.....ili vi ,,ne znâte,, tko je potkupio sauchu,mišia,kibolu,polovanca,ćorića...ne znate dâ se pâk treći put razvodi,da janica ima bebu nema supruga, ne znate ništa o luciću,brkiću,tomaševiću....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.